Raamdecoratie
Er bevinden zich momenteel geen producten in deze categorie.

Raamdecoratie

Raamdecoratie is, zoals de naam al zegt, een versiering voor uw raam. Het speelt een belangrijke rol in de sfeercreatie in uw huis; u bepaalt met raamdecoratie de hoeveelheid privacy en de hoeveelheid licht dat u toelaat in huis. Een raam zonder aankleding is natuurlijk hartstikke ongezellig. Wanneer het donker wordt en de lichten binnen aan zijn, ziet iedereen u  zitten. En u uzelf ook, in de weerspiegeling van het raam. Dat is uiteraard niet de bedoeling! Goede raamdecoratie hoeft niet duur te zijn. Bij Klik en Bestel vindt u raamdecoratie en raambekleding voor een mooie prijs.

Verduisterende en lichtdoorlatende raamdecoratie

Raamdecoratie is er in verschillende soorten. Kiest u bijvoorbeeld voor gordijnen, rolgordijnen of jaloezieën? Bij aanschaf van raamdecoratie is het niet alleen belangrijk dat u de juiste lengte en een gewenste kleur of patroon hebt gekozen. Het is ook belangrijk dat u nadenkt over de hoeveelheid licht dat de gordijnen door moeten laten. Wilt u verduisterende materialen of juist lichtdoorlatend?

Raamdecoratie naar keuze

U kunt natuurlijk voor eenvoudige gordijnen kiezen in één kleur, maar ook een trendy of stijlvol patroon. Wilt u experimenteren met sfeer? Ga dan voor rolgordijnen of jaloezieën. Deze kunt u uitstekend combineren met gordijnen. Voor elke sfeer en ruimte de juiste raamdecoratie.

Lees meer