Kaarsen & Kandelaars

Kaarsen & Kandelaars

Wil je extra sfeer in huis creëren? Dat kan heel gemakkelijk met de aanschaf van een aantal kaarsen. Je interieur een beetje opvrolijken met vrolijke kleuren, of juist meer rust geven door natuurlijke tinten te gebruiken. Klik en bestel heeft een groot aanbod aan theelichthouders, kaarsen, geurkaarsen, kandelaars en oliebranders. 

Ben je echt gek op bepaalde geuren en wil je deze terug laten komen in je interieur? Kies dan voor heerlijke geurkaarsen van Bolsius of kies voor een waxbrander waarin je bijvoorbeeld Mangolia of Baked Apple geur laat oplossen en genieten maar!

De tradiotionele stompkaarsen zijn vaak niet weg te denken uit het interieur. Ze zijn er in verschillende hoogtes te verkrijgen. Hoe meer kaarsen je op een plateu kwijt kan, én ook nog in verschillende hoogtes, hoe gezelliger het er uit ziet! Varieren in hoogte geeft een speels beeld. 

Ook de theelichthouders zijn vaak een makkelijke manier om sfeer in je huis te creëren. Werk je hierin weer met verschillende hoogtes, geeft dit ook weer een spels beeld. Bekijk deze theelichthouder eens, wanneer je deze op de eettafel bijvoorbeeld plaatst, heeft het én een decoratieve functie, en een sfeerfunctie!  

Wil je natuur producten in je huis terug laten komen? Kies dan voor kandelaars waar hout in verwerkt zit, zoals de kandelaar aardewerk. Zet er een mooie stompkaars in met een natuurlijke tint en je brengt de natuur binnenshuis! Tip: in de herfst vallen kastanjes van de bomen! Leg deze op een platau rondom de stomkaarsen, zoek er wat takken en bladeren bij en je decoratie is af.

Welke soort je ook kiest, met kaarsen zit je altijd goed én maak je je huiskamer, slaapkamer, zithoekje helemaal af! 

Lees meer