Woonkamer

Het is misschien wel een van de belangrijkste kamers in uw huis: de woonkamer. Op deze plek komt iedereen gezellig samen, hangt u ’s avonds lekker voor de tv en ontvangt u vrienden en familie. Dit is dan ook een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen en die uw smaak en stijl uitdraagt. Zo kunt u elke keer weer dat heerlijke gevoel van thuiskomen ervaren. Wat uw stijl ook is, uiteindelijk valt er altijd een sfeervolle en gezellige omgeving te creëren waar u met trots uw familie en vrienden uitnodigt. Dat is erg belangrijk, aangezien een huis ook echt uw thuis moet zijn. Het is een plek waar u veel tijd doorbrengt, misschien zelfs wel het middelpunt van uw huis. Investeren in deze ruimte is dan ook belangrijk. Zo kunt u jarenlang genieten van uw woonkamer en hoeft u niet over een jaar weer een nieuwe salontafel of bank te kopen bijvoorbeeld.

Een goede basis

De verlichting, raamdecoratie en meubels vormen de belangrijke basis voor een sfeervolle woonkamer. Met de juiste verlichting kunt u de perfecte sfeer creëren voor zowel overdag als ’s avonds. Passende raamdecoratie zorgt voor de juiste lichtinval en draagt ook echt uw stijl uit. En de basismeubels zijn de plek waar u met zijn allen zit, kletst en televisie kijkt.

Om het af te maken

Wanneer u eenmaal een fijne basis heeft, draagt uw woonkamer al een bepaalde stijl uit en kan u eigenlijk weinig meer fout doen. Wel kunt u met leuke accessoires uw woonkamer helemaal afmaken. De accessoires vormen de finishing touch. En het leuke van accessoires is dat ze makkelijk te vervangen zijn. Dus wanneer u weer aan iets anders toe bent, kunt u ook heel makkelijk voor andere accessoires gaan, zonder dat u uw complete woonkamer een beurt hoeft te geven. Wat ook erg belangrijk is met de accessoires is om een persoonlijk accent niet te vergeten. Een mooie prominente plek voor uw familiefoto’s bijvoorbeeld of die lievelingsvaas van oma op de salontafel.

Lees meer