Wandlampen

Wandlampen

In huis kunnen we niet zonder verlichting. Tijdens het koken, eten, relaxen op de bank of een boek lezen in bed zijn lampen onmisbaar. Overdag, maar vooral in de avonduren. Ze zorgen daarnaast voor extra sfeer. Met verschillende wittinten kun je verschillende sferen creëren. Een warmere tint is bijvoorbeeld perfect in een woon- of slaapkamer en een koelere tint past beter in de badkamer. In ons assortiment vind je diverse lampen die voor een mooie verlichting in huis zorgen.

Behoud de sfeer wanneer het donker wordt

Een belangrijk onderdeel van de verlichting van je woning is de buitenverlichting. Een wand- of muurlamp uit ons assortiment geeft je tuin nét dat beetje extra. Tijdens mooie dagen hoef je voortaan niet meer naar binnen te verkassen wanneer het donker wordt. Onze wandlampen creëren een aangename sfeer, zodat je heerlijk kunt relaxen in de avonduren met een goed boek en een glaasje wijn. In onze wandlampen zit een LED-lamp die naast krachtig ook zeer zuinig is. Perfect voor de muren in de tuin, de garage of de schuur.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..

Na een lange werkdag wil je natuurlijk graag je bed in duiken. Even tanden poetsen, gezicht wassen en make-up verwijderen gaat hier meestal aan vooraf. Hier heb je natuurlijk wel voldoende licht bij nodig. Je hebt bar weinig aan een spiegel als je jezelf er slecht in kan zien. Met één van onze spiegellampen aan je spiegel zijn deze problemen voortaan verleden tijd. Een spiegellamp is onmisbaar wanneer het licht uit de lamp van het plafond of muur niet ver genoeg rijkt. De spiegellampen van KlikenBestel.nl zijn van topkwaliteit en zorgen ervoor dat je weer goed verlicht wordt. Door middel van een handige bevestigingsmethode maak je de lamp gemakkelijk vast aan je spiegel. Onmisbaar in elke badkamer.

Lees meer