Populaire producten

Verlichting

Een van de belangrijkste sfeermakers in huis is licht. Zowel overdag als ’s avonds kan licht ontzettend veel betekenen voor de sfeer en uitstraling van een huis. Overdag is het erg belangrijk dat er veel daglicht aanwezig is. Dit geeft een natuurlijke en frisse uitstraling, maar mensen vrolijk van worden. Ook lijkt een kamer veel groter wanneer er voldoende licht naar binnen valt. Daglicht is dus een ontzettend belangrijke factor.

Schemerlicht

Maar wanneer de schemer in begint te vallen en de kamer niet langer met enkel daglicht verlicht kan worden is het belangrijk dat je passende verlichting hebt voor in huis. Zo kun je namelijk nog een sfeervoller en gezelliger huis creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een strakke wandlamp of een landelijke stalamp. De plafondlamp wordt meestal niet als sfeerverlichting gezien, maar ook de plafondlamp kan als gezelligheidslamp  functioneren. Zelfs wanneer de plafondlamp op het eerste gezicht wat fel is. Achter de meeste lampen kun je namelijk een dimmer plaatsen. Hiermee kunt je zelf de lichtsterkte bepalen. Je kunt de lamp dan dus ook helemaal zacht zetten en zo de perfecte knusse sfeer creëren.

Blikvanger

Naast dat een lamp het passende licht moet geven, is het ontwerp van de lamp zelf ook erg belangrijk. Een mooie lamp kan de blikvanger in het interieur zijn. Zo kan een lamp niet alleen als verlichtingsobject, maar ook als stylingobject bijdragen aan de sfeer in je huis. Hiervoor is het belangrijk om een bewuste keuze te maken, ga je voor een hanglamp, een stalamp of toch een tafellamp? En moet hij echt opvallen en een statement maken of juist perfect integreren in het interieur? Allemaal punten om over na te denken om uiteindelijk bij de perfecte lamp uit te komen.  

Lamp vervangen

Niet alleen hebben we nieuwe lampen voor jou, we hebben ook vervangingslampen. Daarmee kun je kapotte lampen makkelijk vervangen. De vervangingslampen zijn er in verschillende formaten, waardoor je eigenlijk altijd wel een passende vindt voor in de lamp. Zo is het licht in een mum van tijd weer gefixt en hoef je niet meer in het donker te staan.

Lees meer