Populaire producten

Sanitair

Er zijn van die momenten dat je echt verlangt naar een lekkere douche of een warm bad. Met de juiste badkamerinrichting en accessoires hoef je er niet meer naar te verlangen maar kun je gelijk onder de douche springen. Zo word je badkamer een oase van rust en ontspanning. Want iedereen weet hoe heerlijk een warme douche of bad kan zijn na bijvoorbeeld een lange dag werken. Of een frisse douche om de dag mee te beginnen. De badkamer is de plek waar je het eerst heen gaat als je uit bed komt en waar je het laatst bent voor je het bed weer induikt. Een plek die dus minstens zo belangrijk is als de slaapkamer zelf om de dag goed te beginnen of af te sluiten.

Functionele inrichting

Naast dat de badkamer een plek is waar je tot rust kunt komen, moet de badkamer natuurlijk ook functioneel zijn. Je wilt voldoende opbergruimte zodat crèmes, haargel en parfums niet in het zicht staan en je altijd een schone en droge handdoek bij de hand heeft. Je wilt een mooie spiegel zodat je ’s morgens niet hoeft de dringen om in de spiegel te kijken en voldoende wasbakken om datzelfde gedring te voorkomen. Door een goede functionaliteit kom je nog meer tot rust in de badkamer.

Mooi vormgegeven

Naast de juiste badkamermeubels zorg je voor deze functionaliteit door middel van verschillende badkameraccessoires. Deze kunnen ervoor zorgen dat jouw badkamer er opgeruimd uitziet en alles makkelijk op te bergen is. Denk bijvoorbeeld aan een hoekrekje voor in de douche om de shampoo en douchegel op kwijt te kunnen, mooi vormgegeven handdoekhaken om de handdoeken makkelijk op te kunnen hangen of een fijne wasmand zodat ook de vieze was netjes opgeborgen is. 

Rustig opstarten

Al zonder al te veel gedoe en investeringen kun je  de badkamer helemaal inrichten naar jouw eigen smaak en ervoor zorgen dat je de functionaliteit vergroot met behulp van badkameraccessoires. Zo blijft de badkamer een plek van rust en harmonie, waar je perfect jouw dag kunt opstarten of afsluiten.

Lees meer