Ventilator

Ventilator

Tijdens warme dagen is verkoeling een echte must. Maar lang niet iedereen kan zich een airconditioningsysteem in huis permitteren. Niet getreurd. Deze systemen zijn een voedingsbodem voor bacteriën en schimmels en de temperatuur wordt vaak te koud afgesteld. Uw ideale vriend in de zomer is zonder meer de ventilator. Met een ventilator in huis hoeft u niet eindeloos met een krant of tijdschrift te wapperen om een zuchtje wind te ontvangen. Onze ventilators zijn energiezuinig en bieden u de verkoeling die u nodig heeft tijdens de warme zomerdagen.

Verkoeling in huis

Ons assortiment bevat ventilators met drie of vier bladen, geschikt voor op tafel of staand op de vloer. Ook verkopen wij ventilators zonder bladen. Handig wanneer u kinderen en/of huisdieren in huis heeft. Met een ventilator van KlikenBestel.nl in huis bent u verzekerd van heerlijke verkoeling. Onze ventilators kunt u overal in huis neerzetten. In de woonkamer zodat u niet hoeft te zuchten en te steunen van de warmte. Of toch liever in de slaapkamer, zodat u niet in de hitte hoeft te slapen? Het is zelfs mogelijk om de ventilator in de badkamer te plaatsen zodat u vocht kwijt kunt raken. Hierdoor hebben schimmels en bacteriën die afkomen op vochtige omgevingen geen kans.

Ook warme lucht

Wist u dat een ventilator ook gebruikt kan worden om warme lucht te verspreiden? De speciale haardventilators uit ons assortiment zijn speciaal ontwikkeld om het behaaglijk warm te maken in huis tijdens de koude winterdagen. U plaatst ‘m bovenop de houtkachel zodat er comfort en warmte wordt gecreëerd in huis. Heerlijk warme lucht in huis, terwijl u bespaart op stookkosten. Wie wil dat nou niet?  

 

Lees meer