Populaire producten

Klimaatbeheersing

Wanneer het buiten 10 graden vriest komt je het liefst thuis in een lekker warm huis. En wanneer het buiten juist heerlijk zomers weer is, wil je dat je huis lekker fris is. Om dit te bereiken kun je gebruik maken van klimaatbeheersing. Dit kan door middel van een ventilator (in het zomerse geval) of van luchtbehandeling (in beide gevallen). 

Ventileren

In de zomer kan eigenlijk geen huis zonder een fijne ventilator. Het raam openzetten laat vaak alleen maar warme lucht en irritante beestjes naar binnen en het aanschaffen van een compleet airconditioning systeem in huis is vanwege het wisselvallige weer in Nederland ook niet altijd optimaal. Gelukkig kan en simpele huisventilator daar al een oplossing voor bieden. Door de ventilator aan te zetten komt een heerlijk koud windje door de kamer waaien, waardoor je ook in de zomer prettig op de bank kunt zitten en lekker kunt slapen.

Airconditioner

Vind je een ventilator toch een te kleine oplossing en wil je de complete kamer graag gekoeld hebben. Dan is een airconditioner een goede oplossing. Deze zal geheel zonder lawaai de gehele ruimte verkoelen. Zo kun je bijvoorbeeld de slaapkamer heerlijk koelen zodat je geen last hebt van de warmte bij het in slaap vallen. Of je zet hem in de woonkamer zodat je na een dagje buiten ’s avonds lekker fris op de bank kan zitten. Onze airdconditioners zijn van engergieklasse A en dus ook nog eens zo energiezuinig als mogelijk. 

Zit er warm bij

Naast verkoeling in de zomer, wil je in de herfst en winter juist in een lekker warm huis zitten. De meest huizen hebben natuurlijk een goede centrale verwarming, maar soms hoef je maar één kamer te verwarmen in plaats van het complete huis. Of je hebt een klein werkkamertje waar de verwarming ontbreekt bijvoorbeeld. Voor deze situaties is een klein kacheltje de perfecte oplossing. Deze plaats je simpelweg in de kamer waar verwarming nodig is en zet je vervolgens aan. In een mum van tijd zal de kamer op een prettige temperatuur zijn.

Dus of het nou zomer of winter is, of je het te warm of te koud heeft wij hebben altijd een oplossing voor in jouw huis.

Lees meer