Winkelinrichting

Winkelinrichting

Een beetje winkelier is een kei in het fleurig inpakken van de meest ingewikkeld gevormde cadeaus! En daar willen wij graag een handje bij helpen!

Cadeauverpakkingen

Verschillende inpakpapierrollen zoals deze, in allerlei verschillende kleuren; de keuze is reuze! En deze toonbankrollen zijn speciaal voor een toonbankstandaard, handig dus! Naast toonbankrollen hebben we ook gewoon inpakpapier, zoals deze leuke gekleurde. Maar je kan een cadeau natuurlijk nóg leuker maken dan een cadeau op zich al is. Namelijk in een leuk zakje of tasje, met transparant folie voor een chique look en met een mooie krullint en strikken. Als kers op de taart wens jij de ander natuurlijk veel geluk toe, via het gelukslieveheersbeestje of klavertjevier. Het cadeau is bij voorbaat al geslaagd! 

Overige winkelbenodigdheden 

Naast cadeauverpakkingen ben je bij ons ook aan het juiste adres voor prijsstickers, aanbiedingsstickers, felle pijlen in allerlei kleuren en maten om jouw mooie aanbiedingen te benadrukken, kassarollen, geldkisten, gripzakjes en nog veel meer. Kijk snel op onze pagina!

Lees meer