Agenda's & Kalenders

Agenda's & Kalenders

Mis nooit meer een verjaardag of een belangrijke afspraak! Wij helpen jouw op weg met onze kalenders en agenda's! Thank us later!

Kies voor een handige weekplanner, zodat jij in één oogopslag de gehele week onder de loep kan nemen. Overzichtelijk en zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan! Als je het handig vindt om per dag te kijken, kijk dan eens naar een 1dag agenda; plek genoeg om jouw afspraken in te noteren, want de agenda is ingedeeld per halfuur. En voor de drukke bazen die niet stil zitten en altijd onderweg zijn is er natuurlijk de altijd handige en derhalve onmisbare zakagenda; klein van formaat maar groot van waarde! De drukbezette familie kan de gezamenlijke planning ook gemakkelijk overzichtelijk maken door middel van de familieagenda, waar iedereen zijn (gezamenlijke) afspraken in kan noteren. 

Verjaardagskalenders

Jaarlijks terugkerende evenementen: verjaardagen en jubilea. Een jaarkalender voorkomt ongemakkelijke situaties en teleurgestelde mensen! Kijk eens hier voor een leuke Boerenbontkalender, een Hollandse kalender of de hele jaar door leuke Loesje-kalender

Lees meer