Ontharen

Ontharen

Ontharen is niet iets nieuws. Jaren geleden deden de oude Egyptenaren en Romeinen het al. Vaak om religieuze redenen, omdat het mooi werd gevonden, maar ook omdat infecties van luizen en vlooien zodoende werden voorkomen. Anno nu proberen we ook om verschillende redenen van lichaams- en gezichtshaar af te komen. Er zijn zeer veel methodes om het lichaam van haar te ontdoen. In ons assortiment vind je verschillende producten voor ontharen zodat je zonder veel problemen van jouw ongewenste haren af bent. Producten voor lichaams- en gezichtshaar op alle plekken van het lichaam kun je bij ons vinden.

Verschillende technieken

Ontharen kan op verschillende manieren. De meest bekende en veel gebruikte manier is harsen. Je bent door te harsen voor een lange tijd van jouw ongewenste haartjes af. Geschikt voor benen, bikinilijn, oksels, bovenlip, kin, rug en wenkbrauwen. Harsen is niet pijnloos, maar wel zeer effectief. Je bent vier tot zes weken van de haartjes af en na regelmatig harsen zullen de haartjes steeds minder snel terugkomen. Ons assortiment bevat diverse producten om te harsen zoals wax en harsstrips.

Naast harsen is het ook mogelijk om haartjes te verwijderen met behulp van ontharingscrème. Het is een snelle en pijnloze manier van ontharen. De crème dient op de huid te worden gesmeerd en na intrekken weer te worden afgespoeld. Ook ontharingcrème vind je in ons assortiment.

Daarnaast is het ook mogelijk om lastige haartje te epileren met een epileertang of een epileerapparaat. Je verwijderd de haartjes gemakkelijk en ze zullen lang wegblijven. Het ontharen verloopt meestal niet pijnloos, maar sommige apparaten bevatten extra’s die de huid verzachten. Onze epileerapparaten zijn van goede kwaliteit.

Kortom, ons assortiment bevat producten voor verschillende ontharingstechnieken. Je kunt uitkiezen wat jij fijn vindt. Na aankoop zul je het product door onze snelle levering snel in huis hebben.    

Lees meer