Bed- & badhulpmiddelen

Bed- & badhulpmiddelen

Heeft u minder spierkracht, is uw conditie achteruit gegaan of vindt u het lastig om balans te houden? Dat kan u belemmeren bij uw dagelijkse bezigheden. Met onze bed- en badhulpmiddelen kunt u probleemloos in- en uit bed stappen en een bad of douche nemen. Uw leven zal een stuk gemakkelijker worden met de bed- en badhulpmiddelen van KlikenBestel.nl. Neem een kijkje in het overzicht van onze producten en binnen een paar muisklikken heeft u in huis wat u nodig heeft.

Met een veiliggevoel in bed/bad

Als u merkt dat uw lichaam achteruit gaat, bijvoorbeeld doordat u ouder wordt zult u niet meer met een fijn gevoel naar bed gaan, uit bed stappen of onder de douche stappen. De angst om te vallen en hierdoor verwondingen oplopen is aanwezig en dit is natuurlijk erg gevaarlijk. De kans op vallen en het oplopen van letsel wordt aanzienlijk verlaagd met onze kwalitatief hoogwaardige bed- en badhulpmiddelen. Betrouwbaar én veilig!

We hebben diverse bedgrepen en –steunen in ons assortiment zodat valpartijen worden voorkomen. Daarnaast ook artikelen om het matras of het bed te verhogen. Ook voor in de badkamer kunt u onze stangen of handgrepen monteren zodat u zonder problemen een bad of douche kunt nemen. We verkopen tevens speciale stabiele douchebankjes en –stoelen. Op KlikenBestel.nl vindt u direct een groot overzicht bed- en badhulpmiddelen zodat u kunt aanschaffen wat past bij uw wensen.

Lees meer