Bed- & badhulpmiddelen

Bed- & badhulpmiddelen

Heb je minder spierkracht, is je conditie achteruit gegaan of vind je het lastig om balans te houden? Dat kan je belemmeren bij je dagelijkse bezigheden. Met onze bed- en badhulpmiddelen kun je probleemloos in- en uit bed stappen en een bad of douche nemen. Je leven zal een stuk gemakkelijker worden met de bed- en badhulpmiddelen van KlikenBestel.nl. Neem een kijkje in het overzicht van onze producten en binnen een paar muisklikken heb je in huis wat je nodig hebt.

Met een veiliggevoel in bed/bad

Als je merkt dat je lichaam achteruit gaat, bijvoorbeeld doordat je ouder wordt, zul je niet meer met een fijn gevoel naar bed gaan, uit bed stappen of onder de douche stappen. De angst om te vallen en hierdoor verwondingen oplopen is aanwezig en dit is natuurlijk erg gevaarlijk. De kans op vallen en het oplopen van letsel wordt aanzienlijk verlaagd met onze kwalitatief hoogwaardige bed- en badhulpmiddelen. Betrouwbaar én veilig!

We hebben diverse bedgrepen en –steunen in ons assortiment zodat valpartijen worden voorkomen. Daarnaast ook artikelen om het matras of het bed te verhogen. Ook voor in de badkamer kun je onze stangen of handgrepen monteren zodat je zonder problemen een bad of douche kunt nemen. We verkopen tevens speciale stabiele douchebankjes en –stoelen. Op KlikenBestel.nl vind je direct een groot overzicht bed- en badhulpmiddelen zodat je kunt aanschaffen wat past bij jouw wensen.

Lees meer