Lensaccessoires
Er bevinden zich momenteel geen producten in deze categorie.

Lensaccessoires

Lenzen bieden de uitkomst wanneer u op een comfortale manier optimaal zicht wilt hebben. Doordat ze perfect om de kromming van uw oog zitten zult u een breder gezichtsveld hebben. Bovendien zitten ze niet in de weg wanneer u wilt sporten, uitgaan of zwemmen. In ons assortiment vindt u lenzen in verschillende soorten en maten. Wij raden het aan om naast de lenzen ook lensaccessoires te kopen zodat u lang plezier zult hebben van uw lenzen. In ons assortiment vindt u diverse lensaccessoires, zodat u uw ogen goed kunt verzorgen tijdens of na het gebruik van uw lenzen.

Diverse accessoires voor een lang draagcomfort 

Heeft u lenzen aangeschaft? Een stevig lenzenbakje is dan onmisbaar. Wanneer u de lenzen niet draagt kunt u ze met een laagje lenzenvloeistof in het bakje opbergen zodat uw lenzen worden gedesinfecteerd. U dient uw lenzenbakje minimaal elk half jaar te vervangen zodat u de kans op een oogonsteking verkleind. Wij hebben tevens diverse soorten lenzenvloeistof in ons assortiment. Ze reinigen en desinfecteren uw lenzen door de speciale stoffen die het flesje bevatten. Het vuil en de bacteriën worden effectief van de lenzen afgehaald. Wij hebben ook lenzenvloeistof voor gevoelige ogen of vloeistof zonder conserveringsmiddelen zodat allergische reacties worden voorkomen. U kunt de vloeistof ook in verschillende formaten kopen. Een kleiner flesje is ideaal tijdens vakanties en met een grotere fles kunt u lang vooruit.  

Naast het lenzendoosje en de lenzenvloeistof zijn er meerdere lensaccessoires die het draagcomfort van de lenzen bevorderen. Zo kunt u speciale oogdruppels gebruiken wanneer u droge ogen heeft of een minipincet om uw lenzen uit het lenzenbakje te halen. Bij KlikenBestel.nl vindt u het allemaal. Shop bij ons alle benodigde lensaccessoires en u zult ze door onze snelle levering vliegensvlug in huis hebben.

Lees meer