Lensaccessoires
Er bevinden zich momenteel geen producten in deze categorie.

Lensaccessoires

Lenzen bieden de uitkomst wanneer je op een comfortale manier optimaal zicht wilt hebben. Doordat ze perfect om de kromming van je oog zitten zul je een breder gezichtsveld hebben. Bovendien zitten ze niet in de weg wanneer je wilt sporten, uitgaan of zwemmen. In ons assortiment vind je lenzen in verschillende soorten en maten. Wij raden het aan om naast de lenzen ook lensaccessoires te kopen zodat je lang plezier zult hebben van je lenzen. In ons assortiment vind je diverse lensaccessoires, zodat je je ogen goed kunt verzorgen tijdens of na het gebruik van je lenzen.

Diverse accessoires voor een lang draagcomfort 

Heb je lenzen aangeschaft? Een stevig lenzenbakje is dan onmisbaar. Wanneer je de lenzen niet draagt kun je ze met een laagje lenzenvloeistof in het bakje opbergen zodat je lenzen worden gedesinfecteerd. Je dient je lenzenbakje minimaal elk half jaar te vervangen zodat je de kans op een oogonsteking verkleind. Wij hebben tevens diverse soorten lenzenvloeistof in ons assortiment. Ze reinigen en desinfecteren je lenzen door de speciale stoffen die het flesje bevatten. Het vuil en de bacteriën worden effectief van de lenzen afgehaald. Wij hebben ook lenzenvloeistof voor gevoelige ogen of vloeistof zonder conserveringsmiddelen zodat allergische reacties worden voorkomen. Je kunt de vloeistof ook in verschillende formaten kopen. Een kleiner flesje is ideaal tijdens vakanties en met een grotere fles kunje  lang vooruit.  

Naast het lenzendoosje en de lenzenvloeistof zijn er meerdere lensaccessoires die het draagcomfort van de lenzen bevorderen. Zo kun je speciale oogdruppels gebruiken wanneer je droge ogen hebt of een minipincet om je lenzen uit het lenzenbakje te halen. Bij KlikenBestel.nl vind je het allemaal. Shop bij ons alle benodigde lensaccessoires en je zult ze door onze snelle levering vliegensvlug in huis hebben.

Lees meer