Daglenzen
Er bevinden zich momenteel geen producten in deze categorie.

Daglenzen

Heb je een flexibele levensstijl? In dat geval zijn daglenzen ideaal voor jou. Je kunt ze eenvoudig, snel en gemakkelijk gebruiken. Bovendien zijn de lenzen goed voor de ogen, omdat ze elke dag schoon in je ogen worden gebracht. Je hoeft niet bang te zijn voor achtergebleven vuil zoals wanneer je maandlenzen draagt. Bij KlikenBestel.nl kun je zachte daglenzen kopen voor wanneer je een dag zonder bril wenst, zoals tijdens het sporten, wanneer je wilt zwemmen of wanneer je een nacht uitgaan gepland hebt. Aan het einde van de dag kun je ze gewoon weggooien.

Zonder belemmeringen helder zien 

De populariteit van daglenzen neemt enorm toe. In ons assortiment vind je diverse daglenzen van goede kwaliteit zodat je de hele dag zonder belemmeringen goed kunt zien. Onze daglenzen zijn te koop in verschillende prijsklassen en diverse materialen. Neem een kijkje en kies uit wat past bij de gezondheid van jouw ogen. Nog niet gewend aan het dragen van (dag)lenzen? Wij geven je een paar tips:

  • Was altijd je handen voordat je je lenzen in of uit doet.
  • Draag de daglenzen nooit langer dan een dag, aangezien de lens dan droog wordt en dit is slecht voor de ogen. 
  • Een scheurtje in de lens kan je ogen irriteren. In dat geval dien je de lens uit te doen en te vervangen door een nieuwe. 
  • Ben je bang dat je lens binnenstebuiten zit? Als je de lens op het topje van je vinger tegen het licht houdt kun je controleren of de lens een mooi kommetje vormt. Wanneer de hoekjes naar buiten staan zit de lens binnenstebuiten. 
Lees meer