Daglenzen
Er bevinden zich momenteel geen producten in deze categorie.

Daglenzen

Heeft u een flexibele levensstijl? In dat geval zijn daglenzen ideaal voor u. U kunt ze eenvoudig, snel en gemakkelijk gebruiken. Bovendien zijn de lenzen goed voor de ogen, omdat ze elke dag schoon in uw ogen worden gebracht. U hoeft niet bang te zijn voor achtergebleven vuil zoals wanneer u maandlenzen draagt. Bij KlikenBestel.nl kunt u zachte daglenzen kopen voor wanneer u een dag zonder bril wenst, zoals tijdens het sporten, wanneer u wilt zwemmen of wanneer u een nacht uitgaan gepland heeft. Aan het einde van de dag kunt u ze gewoon weggooien.

Zonder belemmeringen helder zien 

De populariteit van daglenzen neemt enorm toe. In ons assortiment vindt u diverse daglenzen van goede kwaliteit zodat u de hele dag zonder belemmeringen goed kunt zien. Onze daglenzen zijn te koop in verschillende prijsklassen en diverse materialen. Neem een kijkje en kies uit wat past bij de gezondheid van uw ogen. Nog niet gewend aan het dragen van (dag)lenzen? Wij geven u een paar tips:

  • Was altijd uw handen voordat u uw lenzen in of uit doet.
  • Draag de daglenzen nooit langer dan een dag, aangezien de lens dan droog wordt en dit is slecht voor de ogen. 
  • Een scheurtje in de lens kan uw ogen irriteren. In dat geval dient u de lens uit te doen en te vervangen door een nieuwe. 
  • Bent u bang dat uw lens binnenstebuiten zit? Als u de lens op het topje van uw vinger tegen het licht houdt kunt u controleren of de lens een mooi kommetje vormt. Wanneer de hoekjes naar buiten staan zit uw lens binnenstebuiten. 
Lees meer