Zonnebril
Er bevinden zich momenteel geen producten in deze categorie.

Zonnebril

Wanneer de zon schijnt weten we dat de UV-straling onze huid kan beschadigen. De UV-straling is echter ook schadelijk voor de ogen en kan op latere leeftijd voor slechtziendheid zorgen. Tijdens zonnige dagen is het daarom belangrijk om de ogen goed te beschermen tegen zonlicht door een zonnebril op te doen die je goed beschermt. Je zult goed kunnen zien ondanks de felle zon, en je zult er hip en zomers uitzien. In ons assortiment vind je zonnebrillen met verschillende monturen die passen bij de trends van nu. Neem gerust een kijkje en zoek uit wat past bij jouw smaak.

Voor elke gezichtsvorm een passende bril

De zoektocht naar de perfecte zonnebril kan lastig zijn. Eén van de zaken om rekening mee te houden tijdens deze zoektocht is je gezichtsvorm. Heb je een rond gezicht? Een rechthoekig, breed montuur zal je dan erg mooi staan. Als je een diamantvormig gezicht hebt, een smalle kin en voorhoofd, dan kun je het beste voor een gebogen vierkant montuur kiezen. Mensen met een vierkant gezicht hebben een breed voorhoofd en geaccentueerde kaakbeenderen. Het gezicht wordt langer gemaakt door een ovaal of rond montuur. Bij mensen met een langwerpig gezicht is het gezicht meer lang dan breed met een lange kaaklijn. In dat geval zijn ronde en vierkante monturen geschikt, omdat  het gezicht hierdoor smaller lijkt. Tot slot is er nog het driehoekige gezicht met een smalle kaaklijn en breed voorhoofd. Mensen met een driehoekig gezicht dienen een zonnebril met een rechte lijn aan de bovenkant van het montuur.

Ook op basis van je huidskleur kun je je zonnebril kiezen. Mensen met een bleke huid dienen voor een licht montuur of helderrood/oranje montuur te kiezen. Als je een donkere huid hebt dan staat een zilveren of goud montuur mooi. Heb je een zwarte huid? Dan staat een metalen montuur je goed.

In ons brede assortiment vind je een overzicht van onze zonnebrillen. Ze zijn van goede kwaliteit en zijn geschikt voor verschillende gezichten en huidskleuren. Met behulp van bovenstaande tips vind je de perfecte bril in ons assortiment!  

Lees meer