Verzorging & Gezondheid

Wanneer u er verzorgd uitziet, krijgt u meer voor elkaar. Zo straalt u meer zelfvertrouwen uit, wat er op zijn beurt zelfs voor kan zorgen dat u eerder wordt aangenomen voor een bepaalde baan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen lekker doet wat ‘ie zelf wil en zich goed voelt. In ons assortiment vindt u daarom een ruim aanbod aan verzorging- en gezondheidsproducten. Van bloeddrukmeters tot gekleurde lenzen en zonnebrillen.  

Mooi voor iedereen

Voel je mooi en verzorgd met de producten uit ons assortiment. Ga voor een nieuwe alledaagse look met onze gekleurde lenzen, trim uw baard in een leuke vorm met onze trimmers of ga voor een nieuwe hippe zonnebril. Van Ray-Ban tot Gucci; voor iedere hoofd hebben wij een leuke bril. Zo komt u weer goed voor de dag en laat u een onuitwisbare indruk achter.

Gezond

Een gezonde bloeddruk, betekent een langer leven. Met onze bloeddrukmeters hoeft u niet langer een afspraak te maken bij uw huisarts om uw bloeddruk te meten. Door het ‘wittejasseneffect’ die bij veel mensen optreedt wanneer zij bij de dokter zijn, is de bloeddruk vaak hoger dan wanneer de bloeddruk wordt gemeten in een vertrouwde omgeving. Meet u bloeddruk dus eenvoudig zelf thuis met onze bloeddrukmeters en bespaar een heleboel uitjes naar de dokter.

Lees meer