Verzorging & Gezondheid

Wanneer je er verzorgd uitziet, krijg je meer voor elkaar. Zo straal je meer zelfvertrouwen uit, wat er op zijn beurt zelfs voor kan zorgen dat je eerder wordt aangenomen voor een bepaalde baan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen lekker doet wat ‘ie zelf wil en zich goed voelt. In ons assortiment vind je daarom een ruim aanbod aan verzorging- en gezondheidsproducten. Van bloeddrukmeters tot gekleurde lenzen en zonnebrillen.  

Mooi voor iedereen

Voel je mooi en verzorgd met de producten uit ons assortiment. Ga voor een nieuwe alledaagse look met onze gekleurde lenzen, trim je baard in een leuke vorm met onze trimmers of ga voor een nieuwe hippe zonnebril. Van Ray-Ban tot Gucci; voor iedere hoofd hebben wij een leuke bril. Zo kom jij weer goed voor de dag en laat je een onuitwisbare indruk achter.

Gezond

Een gezonde bloeddruk, betekent een langer leven. Met onze bloeddrukmeters hoef jij niet langer een afspraak te maken bij je huisarts om jouw bloeddruk te meten. Door het ‘wittejasseneffect’ dat bij veel mensen optreedt wanneer zij bij de dokter zijn, is de bloeddruk vaak hoger dan wanneer de bloeddruk wordt gemeten in een vertrouwde omgeving. Meet je bloeddruk dus eenvoudig zelf thuis met onze bloeddrukmeters en bespaar een heleboel uitjes naar de dokter.

Lees meer