Bescherming

Bescherming

Zelf klussen in huis en tuin betekent vaak dat u gevaarlijk gereedschap zult gebruiken of lastig materiaal gaat bewerken. De grootste nachtmerrie is hierbij natuurlijk dat u zichzelf verwond. Houtsplinters in uw oog of een wond in uw vinger zijn bepaalt geen pretje. Echte klusjesmannen en –vrouwen weten dat voldoende bescherming noodzakelijk is. Wij van KlikenBestel.nl zijn ons hiervan bewust en bieden u producten ter bescherming van uw lichaam.

Optimale bescherming

Tijdens het zagen van materialen zoals metaal of hout is het essentieel dat uw ogen goed worden beschermd. Metaal- of houtsplinters in uw oog kunnen voor serieus letsel zorgen. Een reisje naar het ziekenhuis besparen wij u liever. Door een beschermbril van KlikenBestel.nl op te doen zult u dit risico niet meer lopen. Niet alleen uw ogen, maar ook uw neus, mond en oren dienen beschermd te worden. Een stofmasker uit ons assortiment verlost u van narigheid bij het inademen van stof en vuil. Onze gehoorbeschermers gaan gehoorbeschadiging tegen.

Snelle levering

Een klus voor de  boeg maar nog geen bescherming? Gelukkig zorgen wij er voor dat u na een bestelling de producten snel in huis heeft zodat u meteen aan de slag kunt. Lange wachtrijen bij de bouwmarkt zijn hierdoor verleden tijd!

Lees meer