Bescherming

Bescherming

Zelf klussen in huis en tuin betekent vaak dat je gevaarlijk gereedschap zult gebruiken of lastig materiaal gaat bewerken. De grootste nachtmerrie is hierbij natuurlijk dat je jezelf verwond. Houtsplinters in je oog of een wond in je vinger zijn bepaalt geen pretje. Echte klusjesmannen en –vrouwen weten dat voldoende bescherming noodzakelijk is. Wij van KlikenBestel.nl zijn ons hiervan bewust en bieden jou producten ter bescherming van je lichaam.

Optimale bescherming

Tijdens het zagen van materialen zoals metaal of hout is het essentieel dat jouw ogen goed worden beschermd. Metaal- of houtsplinters in je oog kunnen voor serieus letsel zorgen. Een reisje naar het ziekenhuis besparen wij jou liever. Door een beschermbril van KlikenBestel.nl op te doen zul je dit risico niet meer lopen. Niet alleen je ogen, maar ook je neus, mond en oren dienen beschermd te worden. Een stofmasker uit ons assortiment verlost jou van narigheid bij het inademen van stof en vuil. Onze gehoorbeschermers gaan gehoorbeschadiging tegen.

Snelle levering

Een klus voor de  boeg maar nog geen bescherming? Gelukkig zorgen wij er voor dat jij na een bestelling de producten snel in huis hebt zodat je meteen aan de slag kunt. Lange wachtrijen bij de bouwmarkt zijn hierdoor verleden tijd!

Lees meer