Tuin & Klussen

Heb je groene vingers of twee rechterhanden? Of wil je je tuin opfleuren? Dan zit je goed bij onze 'Tuin & klussen' categorie. Hier vind je alles wat je nodig hebt in de tuin of tijdens het klussen. Het gerace van de tuinwinkel naar de bouwmarkt is niet langer nodig. Bestel je boormachine of nieuwe tuinverlichting gewoon vanuit je luie stoel. Zo kun je nog even uitrusten voordat het echte klussen begint. En begint de zon plotseling te schijnen? Bij ons vind je ook je nieuwe barbecue, parasol of zwembad. Bestel en neem de volgende dag al een verfrissende duik.

Voor iedere klus

Voor de één is klussen een hobby, de ander doet het omdat het helaas soms nodig is. Wij proberen het voor alle klussers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bestel je gereedschap online en ga de volgende dag al aan de slag. Bij ons vind je al het gereedschap voor je klussen binnen, maar ook buitenshuis. Het geschikte gereedschap voor iedere klus; van boormachines tot zaag- en schuurmachines.

Genieten

Een tuin heb je om er van te genieten. Maar om van een tuin te kunnen genieten, heb je natuurlijk wel items nodig die je tuin ‘geniet-ready’ te maken. Ga aan de slag in je tuin met ons tuingereedschap, plaats wat gezellige tuinverlichting en nodig al je vrienden uit. Je tuin is er in ieder geval klaar voor! Is het inmiddels al wat later op de avond? In Nederland koelen de zomeravonden vaak behoorlijk af. Bestel een terrasverwarming en je avond komt nog lang niet ten einde.

Lees meer