Campingservies

De laatste haring van uw tent zit eindelijk in de grond. Daar komt eindelijk het heerlijke moment: de eerste kop koffie. Of een glas wijn natuurlijk. Die heeft u na de reis en het opzetten van de tent of plaatsen van de caravan wel verdiend. In ons assortiment vindt u allerlei praktisch en lichtgewicht campingservies die u van uw eerste wijntje of bak koffie kunnen voorzien. Kopjes, borden, bestek, bekers, schaaltjes: al het campingservies voor de echte kampeerder.   

Campingservies

Het servies van thuis is natuurlijk veel te zwaar om mee te nemen tijdens het kamperen. En wanneer u een bord laat vallen, wilt u niet dat deze direct breekt. De kans dat er iets kapot gaat tijdens de reis of het kamperen zelf is net even een stukje groter dan thuis. De oplossing: kampeerservies! Praktisch in gebruik, licht van gewicht én het breekt niet. Heeft u uw vakantie eigenlijk al geboekt?  

Duurzaamheid

Wanneer u gaat kamperen, gaat u terug naar de natuur. Heerlijk basic. Met het lichtgewicht campingservies uit ons assortiment kiest u dan ook voor een bewuste levensstijl: duurzaamheid gecombineerd met prachtige designs. Neem bijvoorbeeld het kampeerservies van Kupilka. Kupilka = duurzaamheid. Het Finse merk Kupilka maakt sterk en lichtgewicht outdoor servies dat u eenvoudig kunt schoonmaken. Het servies is vervaardigd uit milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Uw beste vriend op vakantie, tijdens het survivallen of het beoefenen van een outdoor sport als hiken, mountainbiken, wandelen of bergbeklimmen!

Lees meer