Accessoires

Accessoires

Wij hebben veel visaccessoires die je kunt gebruiken bij het vissen. Hier vind je een overzicht van allerlei handige producten om te zorgen dat je nog meer vissen vangt!

Dobber

Om je dobber doeltreffend te blokkeren hebben wij bijvoorbeeld een dobberstopper. Een ander handig product voor je dobber is een siliconen slang, waardoor je de dobber netjes kunt monteren aan je lijn. Een dobber uitpeilen kan door middel van peillood, hierdoor weet je dat je met aas precies boven de bodem vist.

Daarnaast is een kikkerbuisje handig om de lengte van het tuigje van  je hengel aan te passen of de hengel opgetuigd te laten.

Hoofdlijn en onderlijn

We hebben verschillende formaten speldwartels, die zorgen voor de verbinding tussen de hoofdlijn en onderlijn. Daarnaast bevat de wartel een speld waarin je een stukje kunstaas kunt hangen. Ook handig voor de verbinding tussen je hoofdlijn en onderlijn is een hoekafhouder, die ervoor zorgt dat de lijnen niet in de knoop raken.  

Andere producten zijn een vouwkruk, speciale snoekdrijvers, kant-en-klare recreatie tuigjes, looddoosjes, voerkorven, opklapbare schepnetten en aterie-tangen om je vissen te onthaken.

Haal al deze accessoires in huis en je visavontuur wordt een succes!

Lees meer