Overige

Overige

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je op vakantie helemaal af te sluiten van de buitenwereld en daarom geen elektrische apparatuur mee te nemen. Maar in sommige gevallen kan het toch echt verstandig zijn om hier nog eens over na te denken. Je wilt bijvoorbeeld niet voor onaangename verrassingen komen te staan op het vliegveld wanneer je koffer te zwaar is.

Bagageweegschaal

Ga jij met het vliegtuig op vakantie? Dan moet je in bijna alle gevallen rekening houden met de hoeveelheid bagage die je meeneemt. Vaak mag je ruimbagage niet zwaarder zijn dan 20 of 30 kilo. En geloof mij, dat gewicht heb je zo bereikt! Voordat je op vakantie gaat kun je uitgebreid je koffer thuis wegen en eventueel een handdoek minder meenemen. Maar als je een heerlijke vakantie van veertien dagen of meer achter de rug hebt en de nodige souvenirs gekocht hebt, is het toch wel verstandig om een bagageweegschaal mee te nemen. Deze bagageweegschaal is erg compact en licht waardoor hij weinig ruimte inneemt in jouw koffer. Je kan met deze weegschaal bagage tot 50 kilo wegen op twee decimalen na de komma. Deze weegschaal beschikt over een leuk extraatje: je kan er namelijk ook de kamertemperatuur mee meten. Handig als je je afvraagt hoe warm het is op je hotelkamer.

Reishaardroger

Kun jij niet zonder jouw föhn? Dat kan nog wel eens lastig worden op vakantie. Maar niet met deze reishaardroger. De haardroger heeft een laag wattage waardoor hij ook geschikt is voor gebruik op de camping. Je kan met deze compacte en lichtgewicht föhn je haar overal drogen en stylen. Je kan de blaasmond van de föhn afnemen zodat je het haar pluisvrij kan drogen en voor een gerichte, gecontroleerde styling. Je kan het handvat van de föhn opvouwen waardoor de reisföhn niet veel ruimte inneemt in jouw handtas of koffer.

Reisweegschaal

Ben jij erg gefocust op je gewicht en wil je dit ook tijdens je vakantie bij kunnen houden? Deze personenweegschaal kun je gebruiken om je gewicht zowel thuis als op reis in de gaten te houden. De weegschaal heeft een lichte en compacte vormgeving waardoor je hem makkelijk kan vervoeren en opbergen. Je kunt het LCD-scherm, waarop je het gewicht kunt aflezen, uittrekken en de weegschaal heeft een maximale capaciteit van 150 kilogram.

Kofferriem met weegschaal en TSA-slot

Nog meer ruimte in jouw koffer besparen? Kies dan voor deze kofferriem met ingebouwde weegschaal en TSA-slot. Door middel van het slot kan jij voorkomen dat mensen ongewenst jouw koffer openen. Het TSA-slot kan wel geopend worden door autoriteiten op het vliegveld in de Verenigde Staten die eventueel de inhoud van jouw koffer willen checken. Zo hoeven ze jouw koffer niet open te breken en kan je nog jaren gebruik maken van jouw favoriete vakantiekoffer. Je kan ook kiezen voor een kofferriem met een gewoon slot. De kofferriem beschikt niet alleen over een (TSA-)slot, maar heeft ook een ingebouwde weegschaal. Zo kun jij goed in de gaten houden of jou koffer niet te zwaar is en kun je extra kosten op de luchthaven voorkomen. Altijd fijn aan het eind van je vakantie wanneer je toch echt wel door je budget heen bent. Met deze kofferriem gaan veiligheid en reisgemak hand in hand.

Ben jij inmiddels overtuigd van het feit dat het in sommige gevallen toch echt wel handig is om elektrische apparaten mee te nemen op reis? Je telefoon en laptop kun je uiteraard alsnog gewoon thuis laten om optimaal te kunnen genieten van jouw vakantie. Maar met behulp van een reisweegschaal voorkom jij extra kosten aan het eind van de vakantie door die nieuwe kleding en souvenirs in jouw koffer.

Lees meer