Onderzetters

Onderzetters

Wil je geen kringen in je mooie tafel? Dan is het zeker verstandig om onderzetters te gebruiken. Gebruik een onderzetter voor alle dranken die mogelijk een vlek achter laten. Ook als je niet iets hebt gemorst, dan kan je beker of glas alsnog een kring achterlaten. De drank loopt soms namelijk langs de rand omlaag en dan heb je ongezien ineens allemaal kringen in je mooie nieuwe houten tafel. Dus, wees verstandig en gebruik een onderzetter! We hebben verschillende soorten onderzetters in het assortiment waar je graag iets over willen vertellen.

Onderzetters van kurk

Vroeger waren onderzetters gemaakt van porselein of aardewerk. Tegenwoordig zijn onderzetters gemaakt van kurk.  Als er water op kurk terecht komt, dan zal het zich niet verder verspreiden. Daarom is kurk ideaal materiaal voor onderzetters. Erg leuk is verder dat er naast er ook een onderzetter van kurk met hartvorm. Ideaal voor als je even geen zin meer hebt in de ronde versie. Vind je het uiterlijk van kurk niet zo mooi? Dan zijn er ook nog andere onderzetters van kurk die een mooi plaatje hebben.

Onderzetters van ander materiaal

Er zijn ook onderzetters die niet gemaakt zijn van kurk.  Zo zijn er ook bijvoorbeeld houten onderzetters. Dit materiaal maakt het mogelijk om de onderzetter te decoreren met allerlei leuke patronen. Er zijn bijvoorbeeld houten onderzetters met het patroon van Portugese tegels. Ook is er de bijzonder Aspyn onderzetter.

Wil je je dure tafel beschermen van kringen? Wees dan verstandig en schaf onderzetters aan. Onderzetters zijn er in verschillende vormen en met verschillende designs. Zo is er voor ieder wat wils. Heb je bijvoorbeeld een woonkamer met veel houten accessoires? Dan is het leuk om ook een houten onderzetter op je tafel te hebben liggen. Heb je een glazen tafel? Dan is misschien een onderzetter van kurk een betere optie. Maar misschien vind je zelf wel van niet!

Lees meer