Flesopeners

Flesopeners

Flesopeners heb je in alle soorten en maten. Zo heb je hele simpele flesopeners die er niet erg interessant uit zien. Maar soms wil het oog ook wel wat. Met name bij flesopeners is het leuk als er naast een functioneel gedeelte ook een decoratief gedeelte is. Ga je voor functionaliteit of ga je voor een leuk design? Aan jou de keus. Hier volgt in ieder geval een overzicht van een aantal leuke flesopeners die je zoal kunt bestellen!

Functionele flesopeners

Als je voor functionaliteit gaat dan is er één flesopener die je zeker kunt overwegen: de metalen flesopener van 9 centimeter. Deze simpele flesopener doet precies dat waar hij voor gemaakt is: flessen openen! Met het metalen handvat heb grip om de kracht uit te voeren zodat de dop los gaat. Heb je echter geen zin om twee handen te gebruiken? Ga dan voor de flesopener met tekst die je kunt bevestigen aan de muur. Zo heb je je flesje letterlijk in een handomdraai open! Heb je ook een blikopener nodig? Dan is de blikopener en flesopener precies wat je zoekt.

Flesopeners met een leuk design

Vind je de functionele flesopeners maar saai? Dan zijn er ook nog een aantal flesopeners die er gewoon heel erg leuk uit zien. Zo heb je de flesopener met bierglas. Deze flesopener is een combinatie van de functionele flesopener van metaal met een plastic bierglas gevuld met bier. Het lijkt net of de opener in het glas zit. Leuk toch? Daarnaast is er ook nog een decoratievere versie van de flesopener die je aan de muur kunt hangen. De opener zit vast aan een bordje met een hele leuke tekst.  Voor alle Friesland-fans is er ook nog een flesopener met een klomp eraan met de Friese vlag. Ten slotte is er nog een andere flesopener die een LED-lampje heeft!

Lees meer