Drinkglazen

Drinkglazen

Drinkglazen. Iedereen kent ze, en iedereen gebruikt ze. Het is de makkelijkste manier om water of een andere substantie te drinken. Sommige glazen zijn dik en andere zijn dunner. Welk drinken je waar uit drinkt is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld niet fijn om thee uit een dun glas te drinken.  Er zijn glazen voor hele veel verschillende soorten drinken. Zo heb je champagneglazen, een waterglazen en borrelglazen in deze categorie. Voor iedereen wat wils en voor elke situatie een glas!

Drinkbekers

De vrolijke glazen drinkbekers met deksel en rietje zijn ontzettend leuk voor jong en oud. Doe je drinken in het glas en maak je geen zorgen over morsen. Ideaal voor kinderen!  Vul de beker met ranja, water of iets anders en drink het via het rietje. Om het lekker koud te houden kun je er ook nog wat ijsklontjes bij doen. Maar pas dan natuurlijk wel op met drinken! Als je te snel drinkt kun je last krijgen van een klassieke ‘brain freeze’. Een nare hoofdpijn die ontstaat omdat de koude drank de achterkant van je neus en gehemelte raakt. Daar zitten zenuwuiteinden die een signaal naar je hersenen sturen.

Longdrinkglazen

Longdrinkglazen kun je voor allerlei verschillende soorten drinken gebruiken. Van een lekker sapje tot een mixdrankje, het kan allemaal in dit soort glas. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon lekker water drinken uit een longdrinkglas.

Creatief met glazen

Je kunt glazen ook op een andere manier gebruiken dan je gewend bent. Wat dacht je er van om snacks in je glazen aan te bieden tijdens een feestje? Het voordeel is dat je precies kunt zien hoe veel er nog over is van de snack voordat je moet bijvullen. Voor de gasten is het handig omdat ze kunnen zien wat je allemaal aanbiedt op het gebied van lekkernijen.

Lees meer