Drinkflessen afsluitbaar

Drinkflessen afsluitbaar

Water is erg belangrijk voor de mens. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water. Het is belangrijk voor de absorptie van voedingsstoffen, het verwerken van afval, cel activiteiten en alles wat nodig is om in leven te blijven. Het is dus belangrijk om voldoende water te drinken! Heb je geen zin om de hele tijd je glas opnieuw te moeten vullen? Dan is een drinkfles natuurlijk ideaal, ook als je nog de deur uit moet.

Drinkflessen afsluitbaar

Afsluitbare drinkflessen kun je meenemen naar allerlei activiteiten. Als je aan het sporten bent, als je een dagje weg gaat, maar ook als je naar je werk gaat. Wil je water met een fruitig smaakje? Neem dan een drinkfles met fruit inzet. Stop stukjes van je favoriete fruit in de fles en  genieten maar!

Drinkflessen met grote inhoud

Hoe veel water je precies moet drinken per dag, daar zijn de meningen over verdeeld.  Er bestaan verschillende richtlijnen en allerlei formules om je dagelijkse vochtinname te bepalen. Met een drinkfles met een inhoud van bijvoorbeeld 700 milliliter kun je wel een tijdje vooruit in ieder geval. Kun je zo’n grote fles niet kwijt in je tas? Dat is geen probleem, want er zijn ook kleinere flessen van bijvoorbeeld 450 en 300 milliliter in het assortiment.

De leukste glazen met rietjes

Naast de handige drinkflessen zijn er ook nog hele mooie glazen met rietjes in deze categorie te vinden. Erg leuk voor jezelf, maar wat dacht je van een feestje waar je cocktails serveert? Een mojito zal er bijvoorbeeld nog feestelijker uitzien in een feeselijk glas met een deksel en een rietje. De glazen hebben een deksel en een rietje, dit maakt morsen moeilijker. Daarnaast ziet het er ook gewoon heel leuk uit!

Bekijk de producten in deze categorie, klik en bestel, en geniet vervolgens van je water (of cocktail)!

Lees meer