Cocktailshakers

Cocktailshakers

Heb je zin in een lekkere zelfgemaakte cocktail? Gebruik dan een cocktailshakerset van Klik en Bestel. Wil je een cuba libre, een bloody mary of toch een mojito? Of weet je nog niet precies wat voor cocktail je wilt maken? Dan willen we je graag een handje helpen!

 

Zomerse pina colada

Voor een frisse zomerse cocktail moet je gaan voor een pina colada. Neem een slok van de perfecte mix van romige (kokos)melk,  ananassap en rum en u waant zich direct op een heerlijk strand omringt door palmbomen. Wist u dat de pina colada het nationale drankje van het warme Puerto Rico is? Niet geheel onbegrijpelijk natuurlijk!

De complexe bloody mary

De bloody mary is een bekende cocktail die bestaat uit een heel scala van uiteenlopende ingrediënten. Met onder andere tomatensap, Worcestershire saus en Tabasco maakt u het populaire drankje. Om het nog interessanter te maken moet u met een stengel bleekselderij roeren om het geheel te mengen.

De welbekende mojito

De mojito is waarschijnlijk de meest bekende cocktail. Deze heerlijk frisse cocktail bestaat onder andere uit rum, bruiswater, limoensap en munt. Neem een slok en laat je meenemen door de verfrissende smaak naar de zee op een zomerse dag.

Lees meer