Wijn & Koude dranken

Zin in een wijntje, biertje of andere koude drank? Met deze producten wordt het drinken nog lekkerder! Drink je biertje uit verschillende bierglazen, shake je zelfgemaakte cocktail met een cocktailshaker, neem je eigen afsluitbare drinkfles mee tijdens het sporten en haal al je wijnaccessoires in huis om een heerlijk wijntje te drinken.    

Wijn

Ben je een echte wijnliefhebber? Wij hebben verschillende wijnaccessoires voor je om wijn te drinken. Liever rood of wit? Voor elke soort wijn is er een ander glas! Maak handig je fles wijn open met een van de flesopeners. En, wanneer de fles geopend is kun je zelfs je wijn langer koel houden met een wijnkoelerstick! Wanneer de fles niet helemaal leeg is gegaan kan de wijn langer bewaard worden met de Vacuvin. Met dit pompje wordt de fles vacuüm waardoor je op een later tijdstip van je wijn kunt genieten.

Koude dranken

Ranja, water, sap of feestelijk champagne, bier en wijn smaakt nog lekkerder wanneer je het uit een fijn glas drinkt. Drinkglazen hebben we in verschillende soorten en maten. Glazen drinkbekers met deksel en rietje voor de kids, borrelglazen voor bij een lekkere borrel en toasten met champagneglazen. Ook handig op feestjes zijn schenkkannen. Gasten kunnen zelf hun glas vullen, dat scheelt jou weer een hoop werk!

Lees meer