Theepotten & Kannen

Theepotten & Kannen

Een kop thee smaakt nóg lekkerder wanneer je deze schenkt uit een leuke theepot of theekan. Als theeleut kun je natuurlijk überhaupt eigenlijk niet zonder theepot. Schenk jezelf een kop thee in, zet de theepot op tafel en plof neer op de bank met een leuk tijdschrift. Is je glas leeg? Dan schenk je jezelf toch direct weer in. Kun je direct weer neerploffen met je tijdschrift of naast je gezelschap!

Verschillende soorten theepotten

Een grote theepot, een kleine theepot, een theepot van glas, een theepot van porselein: zoveel keuze! En dan moet je ook nog eens bedenken of je een printje wilt of niet. Heb jij even mazzel! In ons assortiment vind je de theepot waar jij naar op zoek bent. Zo hebben we bijvoorbeeld deze leuke theepot, waarbij er een geïntegreerde theezeef in de theepot zit. Zo kun je zelf je thee maken, even in laten trekken en direct inschenken. Maar ook hebben we de ‘tea for one’, waarmee je voor één persoon een lekkere kop thee kunt zetten.

Zo zet je een lekkere kop thee

Je kunt je thee natuurlijk in de winkel kopen en het theezakje in de theepot doen, maar je kunt ook zelf thee maken! Hiervoor doe je de kruiden naar wens in een thee infuser (ook wel thee-ei genoemd). Dit thee-ei kun je gewoon in de theepot hangen en even laten intrekken. Deze theekruiden kun je gewoon in de winkel kopen, maar je kunt ook zelf experimenteren. Voor een fruitige thee heb je bijvoorbeeld alleen een fijngesneden gedroogde appel, één kruidnagel en een theelepel kaneelpoeder nodig. Of neem een paar plakjes gember en een paar zakjes citroen. Proberen maar!

Lees meer