Theeglazen & Bekers

Theeglazen & Bekers

Begin jij de ochtend met een lekkere kop thee? Of sluit jij je dag af met een kop thee voor de tv? Veel mensen zien het drinken van thee als een rustmomentje voor zichzelf. Maar ook het drinken van een kop thee met je vriendinnen/vrienden om weer even bij te kletsen is natuurlijk om te genieten. Daar hoort natuurlijk wel een fijn theeglas bij. Geniet van het moment!

De beleving van het theeglas

Ken je dat, dat het soort glas bepaalt hoe lekker je het drankje vindt dat in het glas zit? Een dun of een dik theeglas bepaalt wel degelijk hoe erg jij geniet van je thee. Een dik theeglas heeft een andere drinkbeleving dan een dun theeglas. Een theeglas is dus erg persoonlijk. Het gaat erom wat jij fijn vindt drinken! Het is bij theeglazen ook erg belangrijk dat deze hittebestendig zijn. Drink je thee daarom altijd uit een speciaal theeglas.

Verschillende soorten theeglazen

Een theeglas of theebeker kun je in verschillende soorten en maten vinden. Er bestaan dus dikke en dunne theeglazen, maar ook enkelwandige of dubbelwandige theeglazen. Een dubbelwandig theeglas houdt jouw thee langer warm dan een enkelwandig theeglas. Echter, door een dubbelwandig theeglas voel je vaak niet hoe warm je thee is. Verbrand je lippen dus niet! En wil je eigenlijk een groot theeglas? Vind je het ook fijn om een theeglas zonder oor te hebben? Of heb je liever een theeglas met oor? Zoveel keuze!

Lees meer