Theedozen

Theedozen

Ben jij ook een theeleut die allemaal verschillende soorten thee in zijn/haar kast heeft staan? Om je thee netjes op te bergen, kun je gebruik maken van een theedoos. In een theedoos kun je je thee sorteren door in ieder vakje een andere smaak thee plaatsen. Wel zo overzichtelijk. De theedozen uit ons assortiment hebben verschillende formaten, printjes en kleuren. Ziet er ook nog eens super leuk uit!

Verschillende soorten thee(dozen)

Wat zijn er veel smaakjes tegenwoordig hè? Van rooibosthee tot groene thee en van gemberthee tot bosvruchtenthee. Zo kun je nog wel een tijdje doorgaan. Extra moeilijk kiezen altijd wanneer je in de supermarkt staat om een nieuw doosje thee te kopen. Je zit stiekem natuurlijk ook niet op te wachten om je kast vol te stouwen met 10 doosjes thee. Dat neemt behoorlijk veel ruimte in beslag. De zakjes los in je kast leggen is misschien niet zo hygiënisch. Berg je theezakjes daarom op in een theedoos. En theedoos is voorzien van verschillende vakjes waarin je je zakjes soort bij soort kunt opbergen.

Gezellig een kop thee drinken

Gezellig met vriendinnen of vrienden bijkletsen onder het genot van een lekkere kop thee kun je zo van genieten. Leuk om je thee dan aan te kunnen bieden in een overzichtelijke theedoos die er ook nog eens super hip uit ziet. In ons assortiment vind je theedozen in verschillende formaten en met verschillende printjes. Bijvoorbeeld deze hippe theedoos met een Azteek patroon, of deze met diverse mandala printjes. Tip: ook super leuk om cadeau te doen!

Lees meer