Thee-ei (infuser)

Thee-ei (infuser)

erschillende soorten

Het thee-ei wordt ook wel een thee-infuser, theezeef, theebol, theestaaf of theefilter genoemd. Toch zit er ook wel verschil tussen deze verschillende soorten, maar het idee is hetzelfde. Het thee-ei is een bolletje waar je je kruiden in stopt. Deze hang je vervolgens in je theeglas of theepot tot de thee de gewenste smaak heeft bereikt. De theezeef bedekt echter ongeveer je hele glas. Je kunt dus pas beginnen met drinken als je de theezeef uit je theeglas hebt gehaald. Daarnaast is er een theebol met knijpmechanisme. Handig, want door in de tang te knijpen opent de bol zich. Je kunt dus makkelijk extra theekruiden toevoegen. De theestaaf is een smalle langwerpige filter, waar je aan de bovenkant je kruiden in kunt doen. Dat kan dus op ieder gewenst moment. Nu moet jij alleen nog bepalen wat jij fijn vindt!

Verschillende soorten

Het thee-ei wordt ook wel een thee-infuser, theezeef, theebol, theestaaf of theefilter genoemd. Toch zit er ook wel verschil tussen deze verschillende soorten, maar het idee is hetzelfde. Het thee-ei is een bolletje waar je je kruiden in stopt. Deze hang je vervolgens in je theeglas of theepot tot de thee de gewenste smaak heeft bereikt. De theezeef bedekt echter ongeveer je hele glas. Je kunt dus pas beginnen met drinken als je de theezeef uit je theeglas hebt gehaald.

Daarnaast is er een theebol met knijpmechanisme. Handig, want door in de tang te knijpen opent de bol zich. Je kunt dus makkelijk extra theekruiden toevoegen. De theestaaf is een smalle langwerpige filter, waar je aan de bovenkant je kruiden in kunt doen. Dat kan dus op ieder gewenst moment. Nu moet jij alleen nog bepalen wat jij fijn vindt!

Lees meer