Thee

Veel mensen zien thee als een momentje van rust. Want zeg nou eerlijk: niks is zo fijn om na een lange werkdag onder een dekentje op de bank te kruipen met een goede bak thee en een goede serie aan te zetten. Of begin jij de ochtend liever met een kop thee om even op te starten? Ook lekker bijkletsen met je vriend(inn)en onder het genot van een kop thee is natuurlijk een vorm van ontspanning. Tijd om weer even gezellig thee te leuten met je theeleuten!  

Zo zet je een lekkere bak thee

In ons assortiment vind je alles voor een lekkere bak thee. Je zet de lekkerste thee als de thee ruimte heeft en kan ‘zwemmen’. Het is natuurlijk best wel onhandig om losse kruiden of theebladen uit je kopje te vissen. Hoe moet het dan wel? Met het thee-ei! Het enige dat jij hoeft te doen is de kruiden naar wens in een thee-ei te doen, even te wachten en het belangrijkste: te genieten. Het soort theeglas bepaalt daarnaast ook nog eens hoe erg jij geniet van je thee. Heb jij liever een groot of een klein theeglas, een dik of een dun theeglas, een theemok, dubbelwandig of enkelwandig glas en met of zonder oortje? Er is zoveel keuze!

Alles voor theeleuten

Een echte theeleut kan natuurlijk niet zonder een theepot. Het ziet er niet alleen leuk uit. Wie wil er nou om het kwartier weer naar de keuken lopen om een nieuwe bak te zetten? Nee joh, zet gewoon de theepot op tafel en schenken maar! Ook wel zo leuk als je gasten hebt. Om je thee netjes op te bergen, kun je gebruik maken van een theedoos. In een theedoos kun je je thee netjes sorteren door in ieder vakje een andere theesmaak te plaatsen. Wel zo overzichtelijk.

Lees meer