Theedoeken

Theedoeken

Theedoeken zijn eigenlijk onmisbaar in de keuken. Oorspronkelijk werden de theedoeken gebruikt om de theekopjes mee af te drogen. En dat doen ze nog steeds! Theedoeken worden tegenwoordig voornamelijk gebruikt om de vaat mee af te drogen. Niet alleen meer de theekopjes dus. Soms hebben theedoeken ook nog een andere functie, bijvoorbeeld om je fruit en groente af te drogen, maar stiekem soms om je handen af te drogen wanneer er geen handdoek hangt. Sssttt…

Over de theedoek

De theedoek heeft nogal wat benamingen. Sommige mensen noemen het een ‘afdroogdoek’ of ‘droogdoek’ en weer anderen noemen het een ‘keukendoek’. In ieder geval zijn we het over één ding eens: hij wordt gebruikt in de keuken en gebruikt om iets af te drogen. Wel zo leuk als ‘ie er dan ook nog eens mooi uit ziet toch? Of heb je liever een basic theedoek?

Ruim assortiment aan theedoeken

In ons assortiment vind je verschillende theedoeken. Van theedoeken met een printje tot effen theedoeken. Theedoeken kunnen nogal vies worden. Het is hygiënisch om je theedoek regelmatig in de wasmachine te doen. Wanneer je ‘m dagelijks gebruikt en hij dagelijks erg nat wordt, dan kun je je theedoek het beste iedere dag vervangen. Bacteriën groeien voornamelijk hard in een natte theedoek die langzaam weer droogt. Handig als je er dan meerdere hebt! Daarom vind je in ons assortiment allerlei theedoekpakketten met meerdere theedoeken.

Lees meer