Servetten

Servetten

Met een servet fleur je je hele tafel op! En dat terwijl het eigenlijk maar zo’n klein item op je tafel is. Leg hem onder je bord of bestek of vouw hem in een mooie vorm. Zo geef jij je tafel een geheel andere uitstraling. Leuk op je verjaardagen, het aankomende kerstdiner of de jaarlijkse paasbrunch, maar ook wanneer je vrienden gezellig bij je komen eten. Je hebt servetten in alle soorten en maten. Effen of met een mooie afbeelding, met een patroon of zonder een patroon, van papier tot katoen, groot of klein… Je merkt het al; de keuze is reuze!

Servetten voor ieder moment

Servetten kun je op zoveel momenten gebruiken. Bij het diner om je tafel te decoreren, maar ook tijdens het eten om op je schoot te leggen of de vieze toet van je (klein)kids schoon te maken. Maar ook om  mee te knutselen of om je neus in te snuiten na een break-up (wel een beetje zonde, hè?). Je kunt het zo gek niet bedenken wat betreft functionaliteit, maar ook qua patroon. Van een chique witte servet tot een fleurige servet met bloemen of een geinige servet met koeien erop.  

Servettenhouder

Om je servetten altijd netjes op te kunnen bergen of netjes op tafel te kunnen zetten, kun je gebruik maken van een servettenhouder. Een servettenhouder houdt, zoals de naam al zegt, alle servetten netjes bij elkaar. Zo kreuken je servetten niet en blijven ze wel zo hygiënisch. En het ziet er ook nog eens leuk uit!

Lees meer