Broodmandjes

Broodmandjes

Maak je paasontbijt of kerstontbijt compleet met een leuk broodmandje uit deze categorie! Bij een paasontbijt of kerstontbijt  kun je natuurlijk je broodjes op een bord neerleggen. Maar wat een je ontbijt leuker maakt is om je broodjes op een leuke manier uit te stallen in een mandje! Omdat we verschillende soorten mandjes aanbieden zit er vast wel iets bij wat bij leuk zal staan op jouw tafel! Sommige broodmandjes in het assortiment zijn voorzien van een doek wat het nog wat chiquer maakt.

 

Sommige  broodmandjes kun je ook gewoon leuk op je tafel neerzetten in de woonkamer. Vul hem met Pasen met een paar eieren en wat decoratieve stro en je hebt een ontzettend mooie eyecatcher in je woonkamer staan! Je kunt ook de mandjes met doek gebruiken om je bestek in te bewaren in de keuken. Misschien is dat niet iets waar je als eerste aan zou denken bij een mand, maar het is zeker ook een optie.

Nog een interessant weetje over broodmanden: waarschijnlijk is de broodmand het eerste transportmiddel van brood geweest.  Wel moet er bij vermeld worden dat het niet om de kleine broodmanden gaat die je hier kunt kopen, maar om een grotere versie die op de rug gedragen werd. Ook kende men vroeger niet de broden zoals wij ze nu kopen in de winkel. De broden van toen waren een stukje kleiner!

Lees meer