Populaire producten

Tafeldekken

Bij elke maaltijd moet de tafel opnieuw gedekt worden. Een eitje bij het ontbijt, een lekker broodje bij de lunch en een lekker gerecht bij het diner, voor elke maaltijd wordt de tafel op een andere manier gedekt. Vooral tijdens een feestje of diner is het weer een uitdaging om de tafel zo mooi mogelijk te dekken. Met onze producten maken wij tafeldekken een stukje makkelijker voor je!

Praktisch en mooi

Wij hebben praktische producten voor je, die het tafeldekken niet alleen gemakkelijker maar ook een stuk aantrekkelijker maken! Stal je broodjes uit in een leuk broodmandje in plaats van een plastic zak. Kies daarbij een fleurig servet en een servettenhouder om je tafel meer uitstraling te geven. Ook een mooi tafelkleed mag niet ontbreken voor de perfecte tafel. Wij hebben een breed assortiment aan tafelkleden waaruit je kunt kiezen. Zo wordt elk Paasontbijt of Kerstonbijt een feest!

Hoe moet het nu precies?

Wist je dat er speciale etiquette bestaan voor het dekken van de tafel? Zo heb je bij een chique diner meerdere messen, vorken en lepels. Ook heb je verschillende glazen voor water, rode en witte wijn. Natuurlijk kun je zelf bepalen hoe je de tafel dekt. Doe inspiratie op door een kijkje te nemen bij onze producten!

Lees meer