Lunchboxen

Lunchboxen

Een goede lunchbox kan niet ontbreken in de schooltas van jouw kind(eren). Maar ook voor jezelf kan een lunchbox erg handig zijn voor als je naar je werk gaat. Het meenemen van je eigen lunch is vaak een stuk gezonder en ook nog eens goedkoper dan die belegde broodjes in de kantine! 

Voor de kleintjes
In de kleuterklas worden rond 12 uur de lunchboxen uit de tas gehaald en wordt er gekeken wie er de allermooiste broodtrommel heeft. De lunchbox moet er dan ook op en top uitzien en het liefst voorzien zijn van de nieuwste tv-seriehelden of de mooiste dieren. Wij hebben voor ieder wat wils: Trolls, emoji, koe, panda, Cars, Assepoester, Frozen of Paw Patrol. Bekijk ons assortiment voor de andere prachtige lunchboxen en bestel er een voor je zoon/dochter of neefje/nichtje. 

Fruitbox
Naast een heerlijk gevulde lunchbox met boterhammen is het ook belangrijk om voldoende fruit te eten. Niet iedereen is gek op fruit, maar het helpt vaak wel om iets eerder uit bed te gaan en het fruit alvast in kleine stukjes te snijden. Zo hoef je alleen nog maar je fruitbox te openen en die appelstukjes aan de bijgeleverde vork te prikken en op te eten. Handig toch? Deze fruitbox is ideaal om mee te nemen naar je werk of om mee te geven aan de kinderen voor school. 

Verschillende kleuren en maten
We hebben niet alleen lunchboxen met Disneyfiguren en dieren. We hebben tal van Mepal lunchboxen in verschillende kleuren en maten. Wij kunnen ons wel indenken dat een man wellicht meer brood meeneemt naar z'n werk dan een vrouw of dat je in plaats van broodjes een salade wilt meenemen als lunch. Ook dan kan een grotere lunchbox handig zijn. Bekijk vooral welke kleuren en maten lunchboxen wij in ons assortiment hebben, wie weet zit er een voor jou tussen!

Lees meer