Diepvries

Diepvries

Een diepvries is ideaal! Je kunt er compleet bereide gerechten in bewaren die je 's ochtends uit de diepvries haalt, laat ontdooien en die je in de avond in een handomdraai op tafel hebt staan. Er zijn verschillende manieren om je etenswaren in de diepvries te bewaren. 

Diepvrieszakken
Je kunt je etenswaren bewaren in diepvrieszakken. Diepvrieszakken zijn vooral handig voor vloeistoffen, bijvoorbeeld soep of smoothies. Je kunt de zakken goed afsluiten waardoor er niets uit de zak verdwijnt en als je de zak plat in de diepvries legt, krijg je een bevroren plak soep. Deze manier van invriezen is erg handig omdat de soep door het egale oppervlak sneller ontdooit. Natuurlijk kun je de zakken ook gebruiken om allerlei andere etenswaren in te vriezen. 

Diepvriesbakken
Diepvriesbakken zijn ideaal om complete maaltijden in te bewaren en ze zijn in de diepvries ook nog eens heel praktisch doordat je ze kunt opstapelen. Zo kun jij de ruimte in je diepvries optimaal benutten. Diepvriesbakken zijn er in verschillende soorten en maten. Door de bakken veel te gebruiken merk je vanzelf welke grootte bak geschikt is voor een maaltijd voor één of twee personen. 

Diepvriesetiketten
Ook in de diepvries hebben etenswaren een bepaalde houdbaarheidsdatum. Het is daarom van belang om bij te houden hoe lang een gerecht in de diepvries staat. Diepvriesetiketten zijn ideaal om bij te houden welk gerecht er in diepvriesbakken zit en wanneer je het in de diepvries hebt gezet. De diepvriesetiketten hebben als speciale eigenschap dat ze goed aan de bakken blijven plakken, zelfs als de bak gedurende langere periode in een omgeving van ver onder nul graden celsius wordt bewaard.

Lees meer