Bekers afsluitbaar

Bekers afsluitbaar

Voldoende drinken is erg belangrijk. We zijn tegenwoordig allemaal veel onderweg. Al van jongs af aan gaan we naar school en op latere leeftijd reizen we iedere dag naar het werk. Het is erg handig om een afsluitbare drinkbeker mee te nemen naar school of werk om die beker melk bij de lunch te kunnen drinken of om je waterinname te stimuleren. Bekijk welke drinkflessen, bidons en bekers wij in ons assortiment hebben. 

Drinkbekers
Wij hebben drinkbekers in verschillende soorten en maten. Voor de kleintjes onder ons hebben we schoolbekers van Finding Dory, Paw Patrol, Spiderman, Avengers, Star Wars en paarden. Neem jij zelf ook graag een beker melk of drinkyoghurt mee naar je werk? Ga dan voor een drinkbeker van Mepal.

Drinkflessen
Drinkbekers zijn vooral handig om bijvoorbeeld zuivel in mee te nemen naar het werk of school. Een drinkbeker kun je gebruiken om water uit te drinken gedurende de dag. Het is namelijk heel belangrijk dat je voldoende drinkt, minimaal twee liter per dag. Met een drinkfles van 0,5 liter zit jij daar zo aan!

Sportbidons
Sportbidons zijn, zoals de naam al doet vermoeden, erg handig om tijdens het sporten uit te drinken. Je kunt er water of energiedrank in doen en door middel van de sportdop kun je er makkelijk uit drinken tijdens het sporten zonder te knoeien. Een voordeel van een aparte sportbidon is dat je deze in je sporttas kunt laten zitten. Zo heb je altijd een fles bij je als je gaat sporten!

Yoghurtbeker
Ben jij gek op yoghurt en wil je dit het liefst meenemen naar je werk? Het vervoeren van dit voedingsmiddel is niet heel handig, tot de uitvinding van de yoghurtbeker! De yoghurtbeker bevat een beker waarin je de yoghurt kunt doen. Je kunt de deksel aan twee kanten gebruiken waardoor ook bovenop de yoghurtbeker een bakje geplaatst kan worden. Hierin kun je bijvoorbeeld musli, crusli, noten of fruit meenemen om je yoghurt aan te kleden.

Lees meer