Bakken afsluitbaar

Bakken afsluitbaar

Heb jij net heerlijke koekjes gebakken of roomboter gebruikt voor je croissant maar heb je nog een beetje over? Dan wil jij deze producten zo lang mogelijk vers houden zodat je er een andere keer ook nog van kunt genieten. Wij hebben diverse afsluitbare bakken en bewaardozen in ons assortiment.

Koektrommels
Als je je koekjes niet allemaal in één keer op eet, wil jij ze natuurlijk zo lang mogelijk bewaren. We hebben verschillende koektrommels en -blikken in ons assortiment voorzien van leuke printjes: emoji, EHBO en donuts. Deze leuke print maakt het pakken van een koekje echt een feest. 

Vershouddoos
Er zijn veel etenswaren die je graag nog iets langer wilt bewaren. Wij hebben afsluitbare bakken die je zowel in de diepvries als in de magnetron kunt gebruiken. Erg handig als je nog restjes over hebt van het diner en dit graag wil bewaren voor een andere dag. Ook voorraadbussen voor bijvoorbeeld pasta, rijst, chips of musli hebben wij in verschillende kleuren en maten. Neem vooral een kijkje in ons assortiment. 

Specifieke bakken
Voor bepaalde etenswaren ben je speciale bakken nodig. Denk bijvoorbeeld aan een botervloot, vleeswarenbakjes, beschuitbus, cakedoos of taartdoos. Deze bakken zijn niet alleen handig om je etenswaren in te bewaren, je kunt zo die heerlijke taart ook nog eens makkelijker naar je werk vervoeren om er vervolgens met je collega's van te smullen! 

Lees meer