Fietsendragers
Er bevinden zich momenteel geen producten in deze categorie.

Fietsendragers

Pak de fietsen, zet ze achterop de fietsdrager en ga eropuit! Geniet van de ultieme vrijheid die je zult ervaren met een fietsdrager. Je kunt de omgeving verkennen wanneer je op vakantie bent of nieuwe routes ontdekken ergens anders in Nederland. De wereld ligt aan jevoeten! Maar ook wanneer het noodweer is en je je kinderen van school moet halen, kun je de fiets gemakkelijk meenemen. Heb je een auto zonder trekhaak? Geen enkel probleem. Fietsendragers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Fietsdrager voor op de trekhaak

De meest gangbare fietsendrager, is de fietsendrager voor op de trekhaak. Deze fietsdrager is gemakkelijk te monteren en garandeert een stevig vervoer van je fietsen. De trekhaak kan het meeste gewicht dragen, waardoor je gemakkelijk meerdere fietsen kunt meenemen. Heb je een e-bike (elektrische fiets)? In ons assortiment vind je ook verschillende fietsendragers voor je e-bike, mountainbike of racefiets. Kijk voordat je de fietsendrager aanschaft wel altijd goed of de fietsendrager geschikt is voor de elektrische fiets. Omdat een e-bike een stuk zwaarder is dan een stadsfiets, is het belangrijk dat het draaggewicht hoog genoeg is en rekening wordt gehouden met de kogeldruk.

Alternatieve fietsendragers: op de achterklep of het dak

Geen trekhaak? Geen probleem! Tegenwoordig zijn er diverse goede alternatieven om, zonder een trekhaak, toch een fiets mee te kunnen nemen op een fietsendrager. Denk bijvoorbeeld aan de fietsendrager die je op de achterklep van je auto monteert. Zo kun je zelfs tot drie fietsen meenemen! Daarnaast is er nog de mogelijkheid om een fietsendrager aan te schaffen die je op het dak kunt bevestigen. De dakmontage fietsendrager is erg eenvoudig en snel. Een bijkomend voordeel is dat je gewoon gebruik kunt blijven maken van je achterklep.

 

Voor ieder de geschikte fietsendrager

Bent u van plan om in uw eentje te gaan fietsen? Geniet lekker van de rust en maak een heerlijke tocht zonder rekening te houden met een ander. Maar een dagje fietsen met uw partner of met vrienden is ook leuk om te doen. In ons assortiment vindt u daarom fietsendragers voor één, twee of drie fietsen. Ook wanneer u een fietsendrager zoekt voor uw elektrische fiets, racefiets of mountainbike bent u bij ons aan het goede adres. Vindt de juiste fietsendrager en ga weer op pad!

Lees meer