Fiets

Nederland is en blijft hét fietsland van Europa. In totaal fietsen Nederlanders zo'n 15 miljard kilometer per jaar. We fietsen met z’n allen dus heel wat af. Het is dan ook belangrijk dat u uw fiets goed onderhoudt. Verleng de levensduur van je fiets met onze fietsonderdelen. Of u nu een onderdeel aan uw fiets moet vervangen, uw fiets wilt opfleuren of opzoek bent naar een fietsendrager, zodat u nét eventjes wat verder komt. Al onze fietsproducten zijn eenvoudig online te bestellen en hebt u de volgende dag al in huis. Geniet van uw fiets, in weer en wind.

Alles voor uw fiets

Een bezoek langs de fietswinkel is niet langer nodig. Kijk zo lang rond als u wilt en bestel lekker vanuit uw luie stoel. Ideaal toch? Heeft u een nieuw fietszadel nodig? Of een nieuw fietsslot? In ons assortiment vindt u alles voor uw fiets. Van reparatiesets tot aan fietstassen. Ook fietsendragers en binnen- en buitenbanden bestelt u vanaf nu eenvoudig online. Voor uw damesfiets, herenfiets, elektrische fiets of kinderfiets; wij hebben wat u nodig hebt.

Van jong tot oud

Waar je in Amerika op je derde fastfood leert eten, leer je in Nederland op deze leeftijd fietsen. Om te zorgen dat uw kind vrolijk op zijn of haar iets zit, fleurt de kinderfiets op met een leuke set reflectoren of kies voor een gave nieuwe kinderfietsbel. Ook voor het derde levensjaar maak je al heel wat fietsmomenten mee. Neem u kinderen altijd en overal mee met een van onze kinderzitjes. Haal samen een lekkere frisse neus. Maar behalve leuke accessoires, wilt u ook graag dat uw kind veilig fietst. Met de fietshesjes uit ons assortiment wordt uw kind niet langer het over het hoofd gezien wanneer het schemerig wordt. Kies voor veiligheid en plezier en neem snel een kijkje in ons assortiment!

Lees meer