Lenzen & Telescopen

Lenzen & Telescopen

Neem een kijkje in de fascinerende wereld van astronomie met onze telescopen. Verkrijgbaar in verschillende formaten en ideaal voor beginners. U kunt het prachtige heelal verkennen met haar diverse planeten, sterren en natuurlijk de maan. Met onze refractor telescoop worden zelfs maankraters helder zichtbaar. Telescopen zijn magische instrumenten. Ze geven het bekijken van het heelal een nieuwe dimensie. 400 jaar geleden werd de eerste telescoop gemaakt en uitvinder en astronoom Galileo Galilei deed toen cruciale ontdekkingen. Tegenwoordig ligt de telescoop in eenieders bereik en kunt u vanuit uw eigen huis de sterrenhemel aanschouwen. Uw telescoop koopt u bij KlikenBestel.nl.

Kwaliteit voor een zachte prijs 

In ons assortiment vindt u telescopen van 50 en 60 millimeter. Ze bevatten een stevig aluminium statief, Barlowlensen en oculairs met verschillende sterktes. Goede kwaliteit voor een zachte prijs. Liever op het land waarnemen? Met onze Spotting scope kunt u vogels- en natuurwaarnemingen doen, zelfs wanneer het regent of mistig is.

Optimale bescherming

Naast telescopen vindt u in ons assortiment Lenzen en telescopen ook lensdoppen voor uw fotocamera. Doppen van 52 mm tot 77 mm vindt u in ons assortiment. Ze bieden optimale bescherming tegen krassen, vuil en andere schade.

Lees meer