Lenzen & Telescopen

Lenzen & Telescopen

Neem een kijkje in de fascinerende wereld van astronomie met onze telescopen. Verkrijgbaar in verschillende formaten en ideaal voor beginners. Je kunt het prachtige heelal verkennen met haar diverse planeten, sterren en natuurlijk de maan. Met onze refractor telescoop worden zelfs maankraters helder zichtbaar. Telescopen zijn magische instrumenten. Ze geven het bekijken van het heelal een nieuwe dimensie. 400 jaar geleden werd de eerste telescoop gemaakt en uitvinder en astronoom Galileo Galilei deed toen cruciale ontdekkingen. Tegenwoordig ligt de telescoop in eenieders bereik en kun je vanuit je eigen huis de sterrenhemel aanschouwen. In ons assortiment vind je diverse telescopen. 

Kwaliteit voor een zachte prijs 

In ons assortiment vind je telescopen van 50 en 60 millimeter. Ze bevatten een stevig aluminium statief, Barlowlensen en oculairs met verschillende sterktes. Goede kwaliteit voor een zachte prijs. Liever op het land waarnemen? Met onze Spotting scope kun je vogels- en natuurwaarnemingen doen, zelfs wanneer het regent of mistig is.

Optimale bescherming

Naast telescopen vind je in ons assortiment Lenzen en telescopen ook lensdoppen voor je fotocamera. Wij bieden doppen van 52 mm tot 77 mm aan. Deze bieden optimale bescherming tegen krassen, vuil en andere schade.

Lees meer