Video & Camera accu's

Video & Camera accu's

Tegenwoordig fotograferen en filmen we veel momenten uit ons leven. Die prachtige vakantie in de Alpen of dat gezellige verjaardagsfeest van laatst. Het liefst leggen we alles vast. Helaas gaan video- en fotocamera’s niet voor altijd mee. De batterij van deze apparaten wordt de accu genoemd en is na een bepaald aantal keren opladen helaas aan het einde van z’n Latijn. U kunt zelf wel merken wanneer de accu aan vervanging toe is als hij opeens een stuk minder lang zonder stroom kan. Wilt u net een prachtige zonsondergang of mooie bergen fotograferen, blijkt de accu leeg. Erg vervelend natuurlijk. Deze problemen kunt u voorkomen door de accu tijdig te vervangen. Een nieuwe accu voor diverse grote merken zoals Canon, Go Pro en Panasonic vindt u bij KlikenBestel.nl.

Diverse soorten en maten

Oke, dus u heeft een nieuwe accu nodig. Maar welke is nu geschikt voor uw foto- of videocamera? U heeft hierin eigenlijk niet veel keus. U dient een accu te kopen die geschikt is voor uw camera, anders past de accu niet en hebt u er eigenlijk niets aan. Gelukkig bevat ons brede assortiment zeer veel verschillende accu’s. Bij de aankoop van nieuwe accu moet u ook rekening houden met de capaciteit ervan. De capaciteit wordt uitgedrukt in milli-ampere per uur, oftewel ‘mAh’. Hoe hoger de waarde, hoe langer de levensduur. Bij Klikenbestel.nl vindt u accu’s van 660 tot wel 1890 mAh. Voor ieder wat wils dus!

Tips

U hoop natuurlijk dat de accu zo lang mogelijk mee kan. Hier heeft u zelf ook een aandeel in. Zo is het belangrijk dat u de batterij weghoudt van vocht en dat u een opgeladen accu opbergt in een droge ruimte uit de zon. Gaat u de camera voor een lange tijd niet gebruiken? Probeer dan toch de accu af en toe te (ont)laden. Wanneer u in een koude omgeving bent met uw camera, dan kan deze sneller leeg zijn. Een koude accu verliest sneller zijn capaciteit. U bent helemaal voorbereid als u een reserve-accu meneemt die u wel warm houdt, bijvoorbeeld in uw binnenzak. Het is tevens handig om een externe lader te kopen waarmee u de accu of de reserveaccu kunt opladen. Zodoende heeft u altijd een opgelade accu bij u heeft wanneer u op reis bent.  Ga goed voorbereid op pad met een (reserve)accu van KlikenBestel.nl!

Lees meer