Computer & Laptop accu's

Computer & Laptop accu's

Computer- en laptopaccu’s werken helaas geen leven lang. Na een aantal jaren zal de batterij uiteindelijk de geest geven. Dat kan een pijnlijk moment zijn wanneer het een peperdure laptop of computer betreft. Gelukkig is het niet altijd nodig om meteen een nieuwe laptop te komen. Vaak is het mogelijk om de accu te vervangen. In ons assortiment vindt u goedwerkende accu’s voor uw computer of laptop. Topkwaliteit voor een goede prijs!

Vindt een passende accu bij KlikenBestel.nl

U weet inmiddels dat uw laptop een nieuwe accu nodig heeft. En nu verder? De laptop naar een specialist brengen om te vragen welke accu passend is? Dat is gelukkig niet nodig. Het vinden van de juiste accu voor uw laptop is niet zo moeilijk als het lijkt. Allereerst controleert u het partnummer van uw oude accu. Meestal staat dit op de onderkant van de accu vermeldt op een sticker, dus dient u de accu los te koppelen van uw laptop. Het partnummer wordt vaak met een P/N vermeldt. Vervolgens controleert u het model van uw laptop. Dit vindt u meestal op het beeldscherm of op de onderkant van uw laptop. Als u deze gegevens hebt genoteerd kunt u op KlikenBestel.nl een passende accu of accu-accessoires bestellen. Door onze snelle levering heeft u uw accu snel in huis, zodat u meteen weer aan de slag kunt op uw laptop. 

De bekende merken

Accu’s van bekende laptopmerken zoals Lenovo, HP, Acer, Asus en Dell zijn verkrijgbaar in ons assortiment. Daarnaast ook diverse accessoires waarmee u uw laptop weer zo goed als nieuw maakt!

Lees meer