Computer & Laptop accu's

Computer & Laptop accu's

Computer- en laptopaccu’s werken helaas geen leven lang. Na een aantal jaren zal de batterij uiteindelijk de geest geven. Dat kan een pijnlijk moment zijn wanneer het een peperdure laptop of computer betreft. Gelukkig is het niet altijd nodig om meteen een nieuwe laptop te komen. Vaak is het mogelijk om de accu te vervangen. In ons assortiment vind je goedwerkende accu’s voor je computer of laptop. Topkwaliteit voor een goede prijs!

Vind een passende accu

Je weet inmiddels dat je laptop een nieuwe accu nodig heeft. Maar, hoe nu verder? De laptop naar een specialist brengen om te vragen welke accu passend is? Dat is gelukkig niet nodig. Het vinden van de juiste accu voor uw laptop is niet zo moeilijk als het lijkt. Allereerst controleer je het partnummer van je oude accu. Meestal staat dit aan de onderkant van de accu vermeldt op een sticker, dus dien je de accu los te koppelen van je laptop. Het partnummer wordt vaak met een P/N vermeldt. Vervolgens controleer je het model van je laptop. Deze vind je meestal op het beeldscherm of op de onderkant van je laptop. Als je deze gegevens hebt genoteerd, kun je op KlikenBestel.nl een passende accu of accu-accessoires bestellen. Door onze snelle levering heb je je accu snel in huis, zodat je meteen weer aan de slag kunt op je laptop. 

De bekende merken

Accu’s van bekende laptopmerken zoals Lenovo, HP, Acer, Asus en Dell zijn verkrijgbaar in ons assortiment. Daarnaast ook diverse accessoires waarmee je je laptop weer zo goed als nieuw maakt!

Lees meer