Energie

De accu van je apparaat gaat helaas niet eeuwig mee. Een kwalitatief goede accu kan je echter wel jarenlang plezier geven. Ons assortiment Accu’s geeft je een handig overzicht van onze accu’s voor diverse telefoons, computers, laptops en (video)camera’s. Met één van onze accu’s in je apparaat hoef je je niet meer te ergeren aan de korte levensduur. Zo kun je op elk moment mooie plaatjes schieten met je camera en bent je de gehele dag bereikbaar op je telefoon of laptop.

Accu voor je telefoon

Na gemiddeld twee jaar merk je dat de accu van je telefoon achteruit gaat. De accu verliest op den duur de capaciteit om op te laden. Na zo’n 300 tot 500 keer volledig herladen, is een smartphone-batterij aan vervanging toe. Met een nieuwe accu uit ons assortiment in je telefoon kan de stroom weer optimaal worden vastgehouden, zodat je niet meteen een gloednieuwe smartphone hoeft aan te schaffen.

Laptopaccu's 

De accu van je laptop gaat langer mee maar vertoont na een tijdje ook tekenen van slijtage. Als je goed omgaat met je apparaat kun je er drie of vier jaar mee vooruit. Gemiddeld zorgt de accu van je laptop ervoor dat je er vier uur gebruik van kunt maken zonder stroom. Wanneer je merkt dat je laptop na een uurtje alweer stroom nodig heeft, dan dient je een nieuwe accu aan te schaffen. Kijk in ons assortiment welke accu bij jouw telefoon of laptop past.

Accu voor je camera

Ook voor uw foto- en videocamera hebben wij accu's in ons assortiment. Het is handig om te weten dat zodra je wilt fotograferen of filmen in de kou, je de reserveaccu warm moet houden. Een koude accu verliest namelijk veel van zijn capaciteit. Ook wanneer je de accu voor een langere tijd niet gebruikt, is het aan te raden om de accu van je camera toch twee á drie keer per jaar op te laden en te ontladen. Neem een kijkje in ons assortiment en zoek zorgvuldig welke accu bij jouw apparaat past. 

Lees meer