Mediaspelers

Mediaspelers

De mogelijkheden voor afspelen van media in eigen huis worden steeds beter. Films en series in HD kwaliteit of zelfs met een 3D effect en ook de muziek kwaliteit wordt steeds beter. Voor deze laatstgenoemde hebben wij alles voor u in huis! Zo hebben we verschillende bluetooth speakers zodat u draadloos al uw favoriete muziek af kunt spelen. Of  voor een extra prettige geluidservaring luidsprekers die in te bouwen zijn in uw muur, plafond of auto. 

Luisteren zoals het bedoeld is

Wat deze inbouwbare speakers betreft heeft u de keuze uit allerlei soorten en maten speakers. Daardoor kunt u een optimale geluidservaring creëren. Een enkele geluidsspeaker kan namelijk zelden het complete frequentiebereik van hoge en lage tonen uitzenden. En zelfs wanneer een luidspreker dat wel kan zal de kwaliteit van de muziek erop achteruit gaan. Vandaar dat u met verschillende speakers voor verschillende frequenties, ofwel het verschil in hoge en lage tonen, het beste geluid krijgt. Zo zal u een optimale geluidservaring hebben en kunt u naar de muziek luisteren precies zoals hij bedoeld was in de opnamestudio. 

Breed assortiment

Verder bieden we u ook installatie luidsprekers, welke u niet in hoeft te bouwen, maar makkelijk aan muur of plafond kunt bevestigen. Of computer luidsprekers zodat u ook via uw computer het beste geluid heeft bij filmpjes of muziek. Daarnaast bieden we ook verschillende accessoires voor luidsprekers aan zoals exciters, luchtspoelen of bescherm grids. 

Lees meer