Draadloze speakers

Draadloze speakers

Je favoriete afspeellijsten overal afspelen. In het park, op het strand of op vakantie. Zonder kabels en zonder gedoe. Dat is wat je bereikt met een portable bluetooth speaker. Een fijne kwaliteit muziek voor een niet al te hoge prijs en inclusief een tof kleurtje of een luxe uiterlijk. Soms zelfs met ingebouwde microfoon zodat bij binnenkomende telefoongesprekken alsnog makkelijk op kunt nemen en jij je gesprek kunt voeren.

Alle soorten en maten

Onze bluetooth speakers zijn er van verschillende merken, in verschillende vormen en formaten. Zo is er voor ieder wat wils. Wil je bijvoorbeeld een kleine draagbare speaker om zo af en toe ook eens buitenshuis muziek te kunnen luisteren? Of een wat luxere draagbare speaker wanneer je regelmatig de deur uit gaat. Of een wat grotere speakerset die vooral binnen huis makkelijk is, maar wel een nog betere muziek kwaliteit garandeert? Neem een kijkje in ons assortiment voor de speaker die bij jou past. 

Van hip tot luxe

Naast deze verschillende formaten en kwaliteiten zijn ook de designs erg verschillend. Zo hebben we de simpele Mono bluetooth speaker, de mooiere Rockbox speakers met verschillende toffe kleuren of de Bluetooth Speaker 2.0 met een luxe zwart design. Op makkelijke wijze muziek spelen met een boxje in een mooi design. En dat ook nog tegen een relatief lage prijs? Dan is een bluetooth speaker precies de juiste speaker om jouw beste hitjes op te luisteren.

Lees meer