DJ Gear & Muziekinstrumenten

DJ Gear & Muziekinstrumenten

Technologie zorgt er niet alleen voor dat we goed bereikbaar zijn. Het zorgt ook voor gave muziek en versterking van geluid. Met onze DJ Gear en accessoires voor muziekinstrumenten kunt u eigen muziek maken, het geluid versterken en luisteren naar de mooiste klanken!

Topgeluid voor een goede prijs

Houd je van zingen? Of spreek je vaak voor grote groepen? Een goed werkende microfoon mag dan niet ontbreken. Niets is zo pijnlijk als zingen of vertellen terwijl niemand je kan horen. Onze microfoons geven topgeluid en zijn verkrijgbaar in sets of enkel. Voor een voordelige prijs haal je ze in huis zodat je voortaan weer goed te horen bent op het podium.

Vinyl is weer terug van weggeweest

Veel mensen zijn dol op het karakteristieke geluid van de vinylplaat of langspeelplaat. Al in 1948 werd de grammofoonplaat geïntroduceerd en werd razend populair. De afgelopen jaren zien we weer een opmars, met name in de hiphop en dancescenes. De plaat wordt afgespeeld op een platenspeler die tegenwoordig met name DJ’s gebruiken om te scratchen en voor beat juggling. Maakt u graag mixtapes of luistert u graag muziek op uw platenspeler? Verschillende onderdelen voor uw platenspeler van diverse grote merken vindt u bij KlikenBestel.nl. U kunt tevens bij ons terecht voor gave DJ Mixers (twee- of driekanaals) en speakers met een vermogen van wel 600 W. Uitermate geschikt voor mobiele doeleinden!

Lees meer