Audio & Hifi

Audio & Hifi

In deze categorie vindt u alles wat te maken heeft met televisie kijken, hoe uw beeld binnen komt en de kwaliteit van uw het beeld. Met deze verschillende producten kunnen we u een goede beeldkwaliteit garanderen!

Signaal versterken

Om te beginnen hebben we verschillende antenne wandcontactdozen en spatdeksels voor deze contactdozen waarmee u relatief makkelijk een COAX kabel aan kunt sluiten zodat uw tv beeld heeft. Maar wat nou als dat beeld haperend en blokkerig binnenkomt? Dan kunt u gebruik maken van een CATV versterker, die het beeldsignaal, zoals de naam eigenlijk al zegt, versterkt. Dit kan vooral handig zijn wanneer de afstand tussen de tv en de hoofdaansluiting langer dan 10 meter is of wanneer het tv signaal meerdere malen opgesplitst wordt voor verschillende televisies. 

Signalen filteren

Ook hebben we verschillende LTE filters in het assortiment. Een LTE filter zorgt ervoor dat de signalen die uw tv ontvangt niet verstoord worden door de toenemende signalen van mobiele telefoons. De beeldkwaliteit blijft op deze manier zo optimaal mogelijk.

Lees meer