Audio & Hifi

Audio & Hifi

Hifi betekent 'High Fidelity', een hoge werkelijkheidsweergave. Beeld en geluid worden afgespeeld met weinig vervorming. In deze categorie vind je alles wat te maken heeft met televisie kijken, hoe je beeld binnen komt en de kwaliteit van het beeld en geluid. Met deze verschillende producten kunnen wij een goede beeld- en geluidskwaliteit garanderen!

Signaal versterken

Om te beginnen hebben we verschillende antenne wandcontactdozen en spatdeksels voor deze contactdozen waarmee je relatief makkelijk een COAX kabel aan kunt sluiten zodat je tv beeld heeft. Maar wat nou als dat beeld haperend en blokkerig binnenkomt? Dan kun je gebruik maken van een CATV versterker, die het beeldsignaal, zoals de naam eigenlijk al zegt, versterkt. Dit kan vooral handig zijn wanneer de afstand tussen de tv en de hoofdaansluiting langer dan 10 meter is of wanneer het tv signaal meerdere malen opgesplitst wordt voor verschillende televisies. 

Signalen filteren

Ook hebben we verschillende LTE filters in het assortiment. Een LTE filter zorgt ervoor dat de signalen die je tv ontvangt niet verstoord worden door de toenemende signalen van mobiele telefoons. De beeldkwaliteit blijft op deze manier zo optimaal mogelijk.

Lees meer